Почетна / Рукомет / Репрезентација

Обрадовић: Нашој екипи фали тежих провера; Радосављевић: Срећне се враћамо у клубове

Пуленке селектора Обрадовића успешно наставиле квалификације за Европско првенство 2018. године у Француској победом у Македонији 33:27
ФОТО: Ф. Вирановски/gol.mk

Љубомир Обрадовић, селектор репрезентације Србије:

- Очекивао сам тешку утакмицу зато што је то Македонкама била велика шанса. Нашој екипи фали тежих провера. У првом полувремену нисмо били на нивоу другог дела. Да ли важност утакмице или мала неуиграност, важно да је одбрана била активнија у другом полувремену и да је све дошло на своје место. Не могу бити задовољан у потпуности, јер је премало дана, тренинга и простора да радимо. Искористили смо максимално колико смо могли. Чекамо 20. новембар да наставимо.

Сања Радосављевић, лево крило репрезентације Србије:

- На почетку је било мало компликовано, али је важно да смо испуниле циљ. Надам се да ће ова победа бити довољна за пласман у Француску. Морам да похвалим целу екипу, одбрана је заиграла како зна и уме, а онда смо ми то искористиле да постигнемо лаке голове. Имамо две победе, срећне се враћамо у своје клубове. Надам се најбољем на Светском првенству

Коментари5
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

nis
ljubo budi zahvalan shljivu.vratiti shljivu u rukomet jeddino reshenje
micko
Hajde za nas koji volimo rukomet a nismo baš toliko u materiji svih živih previranja u RSS , ko je taj Šljiva, zašto da mu bude zahvalan, i zašto je on jedino rešenje?
Selekt
Ako budete ovako igrale necemi nigde stici ovde nema kolektivne igre svako za sebe????
fdsafa
Nikada nam krila nisu bila bolja nego sada. Kad se vrati Damnjanovic i Cvijic bicemo jos opasniji. Juce se videlo koliko znaci Kaca Tomasevic, sta je sve odbranila svaka cast.
Joco
Pa nije baš. Krila su postigla 12-13golova sve su to asinstencije naših bekova.Ja jedino nisam video suradnju bekovi-pivotmen. Tu nam nedostaje Cvijić.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.