Почетна / Рукомет / Репрезентација

НЕСВАКИДАШЊА СЦЕНА: Марковић срушио кворум УО РСС

Редовна седница Управног одбора РСС прекинута је јуче после нешто више од два сата расправе.
ФОТО: М. Антић

Таман кад је требало да се изгласа неповерење директору Супер лиге, Владислав Јовановићу и да се одлучује о новом, професор Саша Марковић је устао и рекао:

- Ја се извињавам, али морам да идем, имам обавеза, одлазим.

Остали чланови Управног одбора нису знали шта се дешава, па су упитали Марковића, који је до тада активно учествовао у расправи, да ли се враћа, на шта је он дао негативан одговор.

Тако је Управни одбор остао без кворума.

Пре тога се расправљало о поверењу Владислава Јовановићу, а расправа је ишла у смеру да он убудуће неће водити бригу о Супер лиги. Већи део Управног одбора је био против тога да Јовановић остане на челу Супер лига.

Како се чуло пре седнице, на овом Управном одбору је требало да дође и до именовања новог селектора женске репрезентације Србије.

Наиме, место Драгице Ђурић је требало да преузме Љубомир Обрадовић, доскорашњи селектор мушке репрезентације Црне Горе. До ове тачке дневног реда се није ни стигло.

Такође, Никола Ивановић, први човек Бекамента и Заједнице Супер лиге за жене поднео је оставку на ову функцију из моралних разлога и пропуста око „случаја Инђија” и лиценцирања већег од дозвољеног броја играчица на двојну регистрацију.

Наредна седница требало би да буде одржана крајем идуће седмице.

Коментари36
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

trener
Dokle ce uvaj umisljeni profesor i umisljeni trener da pravi cirkus od saveza?
Rukomet
Odlazi cirkus
Ode ajvar u propast
E moj Bozo,trajao si koliko i zimnica...duletova
kosovo
Lazic Sinisa je pobednik, sva vas je pobedio zajedno sa ljudima iz RSV....Jos malo i sve ce biti dobro sa tim ljudima....Napred Kosovo, iako nas je Boza otpisao mi sko opet tu
nidza
Samo polako legendoo, sve ce se videti za mesec,najkasnije dva....Videcete ko su ljudi sa Kosova, i sta du onii....Samo polakoo
Ustanova
kad se potpišeš sa "kosovo" morao bi da si više od lignje. Kosovo i Metohija nisu Lazić i ti. I šta nas briga za te bivše njih smo se otarasili. ovih šest meseci muljate očigledno ti i bratija od zla oca i još gore majke katastrofalno i kriminalno a to se ne rešava pričom i Laziću. Jel Lazić puko u Nišu od Blrs -10? Jel Lazić ima mladog školovanog španskog selektora Božu Dama tref Cvetkovića? Jel Lazić drži nelegalne skupštine i tajne sednice uo. Jel on elektronski ukida klubove i lige? Jel on ili rukometaš Mirko Butulija vedri i oblači u RSS? Jel stariji i plaćeniji od Voje direktora Andrića? Više sudija od Rajića i Nikolića? Živi samo od rukometa ko Đurković? Prodaje maglu i vara ko ti?
Trener
Dule savić trener juniorske reprezentacije ,pa to je bruka i sramota,skoro četri godine vodi ove devojke bez bobede i u prijateljskim utakmicama,RAs,tzv,mini rukometni. Ima li kraja ,pa nije ni čudo gde nam je rukomet
joca
Sta dobar?Dule je odlican jer da nije tako nikada ne bi bio trener kod Mose u Vrcinu,kod Cede iz Ralje,u Obrenovcu...Cujem iz prve ruke da ozbiljno pregovara sa Umcatima.Samo molim vas nemojte nikom da pricate dok se stvar ne zavrsi.
Klio
Dobar je Dule...
Прикажи још одговора

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.