Почетна / Рукомет / Репрезентација

Национална признања Ивани Нишевић и Ивану Станковићу

Ивана Нишевић освојила је сребрну медаљу на СП 2013, док је Станковић са мушком репрезентацијом Србије био други у Европи 2012.
ФОТО: ЕПА/Мануел Лоренцо

Влада Србије је на данашњој седници донела Решења о додели националног спортског признања рукометашици Ивани Нишевић и рукометашу Ивану Станковићу.

Решење о Ивани Нишевић донето је с обзиром на то да је освојила сребрну медаљу на Светском првенству у олимпијском спорту - рукомету, одржаном у Београду, 2013.

Иста одлука донета је и за рукометаша Ивана Станковића, за освојену сребрну медаљу на Европском првенству у Београду 2012.

Доношење оваквих решења су од веома важног интереса за развој и афирмацију спорта, бољу мотивацију и припрему спортиста за постизање што бољих резултата, који ће допринети афирмацији наше државе, па је самим тим од великог значаја и интереса за Републику Србију, саопштено је из Владе.

Коментари13
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

DD
Kameni živi u Španiju
Kaktus
Bravo KAMENI
Tkrrh
Vrbas, Petrovaradin...kako mi se cini u Vojvodini ce pogasiti sve zenskr klubove
Ostoja
Šta je sa ŽRK Vrbas i ŽRK Petrovaradin? Prošle sezone dosta korektno i jedni i drugi.
Maxy65
Jel iko zna šta je sa Kamenim?
Mica iz srednje skole
Slobo, Slobo i td.
Ispusena mustikla
Slobo slobo ko stabradis…pretis s praznu pusku
Прикажи још одговора
GM
Da ih sto duže dobijaju. I da Marijanovicu spomeni podignu. Njih 30-40 verovatno dobije po jedno 200-300 hiljada eura svaki kad se sabere. Valjda će još ko iz rukometa zaslužiti nekad.
Velja
Hvala Slobo puno na lepim recima.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.