Почетна / Рукомет / Репрезентација

Рукометаши Црне Горе убедљиви против Хрватске на ЕП

Блистао је голман Небојша Симић са 14 одбрана, док су по седам голова постигли Милош и Бранко Вујовић
ФОТО: EPA-EFE/Tamas Kovacs

Рукометаши Црне Горе направили су велико изн енађење на старту друге фазе Европског шампионата у Мађарској, пошто су данас убедљиво савладали Хрватску 32:26 (15:9).

Црна Гора сада има два бода и "у игри" је за пласман у полуфинале, док је Хрватска практично остала без шанси за медаљу.

Претходно, у групној фази Црна Гора је изненадила Словенију и прошла даље.

Блистао је голман Небојша Симић са 14 одбрана, док су по седам голова постигли Милош и Бранко Вујовић.

Код Хрватске Иван Чупић уписао је шест, а Лука Циндрић пет погодака.

За два дана Црна Гора игра против Холандије, а ривал Хрватској биће Данска.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Standings provided by SofaScore LiveScore
Коментари8
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kauboj
Zasluženo. Nije Hrvatska sto je bila. U Tokiju nisu bili a sada če biti na 10 mestu u evropi. E sada ovde u Srbiji se kada izgubimo uvek piše imamo malu bazu. Nema dece i masovnost rukomet. Sve ok. Da li Crna Gora ima više rukometaša od Srbije. Kakav god nam rukomet bio jasno je da smo po masovnosti iza fudbala odbojke i kosarke ali mi imamo vise igrača i klubova od Hrvatske i C Gore zajedno. Znači do rada je i struke. Nemamo mi sistem.
Pardon
Lupas Makarije....Ima trenera u Srbiji i to preozbiljni...Igraci Mladi odloze u Velike klubove preko Gde igraju za Druge ekipe svojih akademija.Zato su Naše Lige Slabe.A opet se menadjerise u Rep.Golić .....Koju to Cr Gora ima strategiju....Bg opština ko CG.Dizes da još koji CG trener dodje da nas uništi....
Makarije Otac ✍
Nije tako sine … Nemamo mi srce u igracima Nemamo vodju na terenu Nemamo vodju pored klupe Nemamo tim Nemamo harizmu Nemamo volju da ranicki osvajamo nesto. Crna Gora ima. To je ta razlika. Ako zelimo da jr vidimo ako ne , opet dobro. Nemoj da mi pricate da Crna Gora ima strucni rad i filozofiju rukometa i akademiju i sistem. Nemaju, sine. Svako dobro zelim.
Peki
Jesu li to kockasti koji su nas onako odrali.
Makarije Otac ✍
Postoji nesto deco sto se zove srce i volja i ponos Nije dovoljno samo biti zvezda. Treba izaci na teren sa stavom i voljom i zeljom i ponosno krenuti u pobedu. To su danas crnogorci imali. To mi nemamo dugooo vec … dugo. I spanac to sigurno doneti nece. Svako dobro zelim.
Makarije Otac✍
Rado bih se slozio sa Vama.
ACM
To je ono što se kod nas neretko dešava(lo) u fudbalu i rukometu!
Прикажи још одговора

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.