Почетна / Рукомет / Репрезентација

Кукић: У другом полувремену смо показали да можемо са свима да се носимо

Српски рукометаш Лазар Кукић изјавио је да је лоше прво полувреме пресудило да Француска победи
ФОТО: ЕПА/ТИбор Иљеш

Ушли смо у меч са доста притиска. Били смо у страху и грчу, доста зицера смо промашили. Тако да је прво полувреме било кобно по нас. У другом смо одиграли доста боље, и показали да можемо да се носимо са свима. Не желим да тражим алиби, али и ситуација са короном и изостанак неких играча доста је утицао на нас. Мислим и да смо се против Хрватске превише и физичи и психички истрошили. Желим да се захвалим публици и верујем да долазе бољи дани за српски рукомет”, изјавио је Кукић.

Младен Шотић је рекао да су ушли са доста притиска у меч што је резултирало лошим првим полувременом.

Остаје жал због лошег првог полувремена. Ушли смо са доста притиска. Желели смо да изненадимо фаворизоване Французе. Жао ми је и због добро одиграних квалификација, али тежак жреб и корона вирус су учинили своје. Мислим да имамо чему да се надамо у будућности. Да можемо да направимо искорак. Желео бих да се захвалим навијачима на сјајној подршци”, изјавио је Шотић.

Коментари20
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Simpatizer
Najbolje bi bilo da od sada igramo samo 2 poluvreme.
Ja
Našima bi i drugo bilo prvo
PROFESOR
Realno, rukometaši Francuske su neuporedivo bolji od ovih naših nazovimo ih rukometaša, bar za 20- tak razlike. Davno je rukomet na niskim granama u Srbiji. A ti Kukiću , ja nemam reči na tvoje izjave , pa dečko Francuzi su drugo poluvreme igrali sa drugom postavom.
ja
Ozbiljno ? Bas tesko uocito to
Aco
Nasa je sreca sto su uveli drugu postavu; da nisu bilo bi 20 razlIike. Koliko su bolji od nas to je frapantno... U prvom delu su se bukvalno sprdali s nasom selekcijom.
Predlog
Dajte Brkovica za selektora. On je ekspert u opcijama "sticemo nova iskustva"
ljubo
meni ste delovali kao losi dodavaci lopti,cak ni lepak ne pomaze, imamo igraca vise i dodaju se 3 igraca i sude pasivan napad, pa da sad krenem da treniram za 6 meseci bio bih ravno pravan sa vecinom vas.
pero
Ako ne i bolji … Ajde mak” se jadan …

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.