Почетна / Рукомет / Репрезентација

Зашто Ненадић није играо за Србију против Француза?

Петар Ненадић игра против Француске, „Стиже Петар Ненадић”, „Србија јача за Ненадића” – само су неки о од наслова јуче на порталима широм Европе
ФОТО: ЕПА/Тамаш Васвари

Бомбастичну вест да један од најбољих средњих бекова света Петар Ненадић долази у Сегедин да помогне Србији око пласмана у другу рунду, први је објавио портал Европске рукометне федерације, а онда су кренули и остали медији.

Касно поподне су сви демантовали да ће средњи бек Веспрема заиграти у дуелу против Француске. Како је уопште дошло до овакве грешке?

Из РСС су пријавили промену у саставу, најавили Петра Ненадића уместо позитивног на коронавирус Петра Ђорића, а да врсни бек још није добио зелено светло клуба. Ова грешка, Савеза или појединца, је и изазвала и конфузију.

Из РС Србије током дана чак није стигло ни објашњење ове заврзламе. Није било неопходно да се играч пријави то вече, довољно је било да се најави евентуална замена, а играч је могао да буде пријављен на техничком састанку на дан утакмице.

Петар Ненадић је желео да се одазове позиву Тонија Ђероне, његова жеља није била спорна, али мађарски клуб није желео да ризикује да зелено светло јер је средњи бек тек прошао рехабилитациони период после повреде мишића због које првобитно и није био на списку играча планираних за Европско првенство.

 

Коментари17
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

gropn III
ponekad pomislim da 80% problema dolaze od strane Srpskih medija! istrazuju ubistva, blate politicare, proglasavaju Novakovu pobedu , pa cerece drzave, brljaju, spinuju, muljaju, sludjuju ovaj napaceni narod! pa se postavljaju pitanja! cemu senzacionalni naslovi posle pobede nad Uktrajinom? zasto lazne nade pred mec sa Hrvatskom, a zna se da gramo bez trojice najboljih igraca? cemu lazna vest o Nenadicu, bez da se proveri moze li da igra? ko stiti nacionalni interes u bilo kom sportu prilikom vezivanja ugovora igraca sa klubovima)? svetski poredak , svuda, uz obilatu pomoc domacih izdajnika, medija i najvisih predstavnika drzave !
Gale
Moramo da imamo bar jedan klub koji igra ligu sampiona u rukometu ,da imamo kljub gde ce igraci da se kale u najacem takmicenju ,sa druge strane ukinuti clanarine za igrace koje igraju u prvom timu ,jer mnogi talenti napustaju rukomet ,nemajuci novca da placaju ogromne clanarine ,moj sin igra za prvi tim RK Beograd i dalje placa clanarinu ,a znam ,mnoge koji su napustili rukomet bas zbog toga ,a u mladjim kategorijama su osvajali medjunarodne turnire .
Plo
Zbog tih osvajaca turnira smo tu gde smo sada.
Medalja su njih 5 ostali su dekor
Klub nije zeleo ? A u klubu Mosa !!! A sa Mosom u segedinu ceo vikend ex postava RSS Velja Ostavka/ Sufa/ Perovic negde se zamentuo onaj Kosovar ( sprovodi referendum koga nema verovatno ) dakle … saberite dva o dva sami
Tema je nesto drugo
Mozda nisis primetio :-))))))
navijac
Postoje velike zablude o Petru Nenadicu a on ima 35 godina i nije uopste timski igrac.
Tatamata
Ovo je dobra vest. Samo napred Srbijo!
Srem
Idemo momci, samo hrabro... mozemo da pobedimo

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.