Почетна / Рукомет / Репрезентација

Марсенић Хрвате третира као Балканце: Та утакмица увек има посебну драж

Меч између Србије и Хрватске на програму је у суботу у Сегедину од 20,30 часова
ФОТО: ЕПА/Тибор Иљеш

Репрезентативац Србије Мијајло Марсенић рекао је да селекцију очекује тешка утакмица против Хрватске, као и да се нада да ће уз још једну добру партију репрезентација доћи до позитивног резултата.

"Oчекује нас веома тешка утакмица против Хрватске, самим тим што је ово балкански дерби, та утакмица увек има неку посебну драж, јер обе репрезентације су веома квалитетне и сигурно ће бити спектакл. Надам се да ћемо уз добру игру, као и против Украјине доћи до позитивног резултата", рекао је Марсенић, пренео је Рукометни савез Србије (РСС).

Рукометаши Србије су у четвртак у првом мечу Групе Ц на Европском првенству победили Украјину са 31:23, док је Хрватска поражена од Француске са 27:22.

Само две најбоље селекције из сваке групе ће осигурати пласман у другу фазу Европског првенства, које се одржава у Мађарској и Словачкој.

Средњи бек Лазар Кукић оценио је да је веома битан добар старт на Европском првенству, али и да места за славље нема.

"Одморили смо се, погледали колико смо стигли после наше утакмице. Али ми смо се већ спремали у Пазови у припремном делу, тако да је остало да одрадимо вечерашњи тренинг и сутра ћемо имати још један састанак пред утакмицу. Мислим да ћемо спремити утакмицу како треба, од нас се очекује као што и ми прижељкујемо да ћемо славити", рекао је он.

Богдан Радивојевић, који игра на позицији десног крила рекао је да се и пре почетка такмичења причало, како ће меч између Србије и Хрватске бити одлучујући за пласман у другу фазу.

"Доста тога је речено, сада ћемо одрадити тренинге да то мало импровизујемо на терену. Мислим да ће све функционисати како треба, само треба да се фокусирамо на нас, као и до сада и да испоштујемо сав договор из свлачионице и мислим да неће бити проблема", закључио је Радивојевић.

Коментари0
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.