Почетна / Рукомет / Репрезентација

Рукометаши Србије победили Северну Македонију и у другом пријатељском мечу

Рукометаши Србије победили су данас у Нишу селекцију Северне Македоније са 33:23 (17:11), у пријатељском мечу
ФОТО: ЕПА/Урл Фројлер

Најефикаснији у домаћој селекцији били су Вања Илић и Драган Пешмалбек са по пет голова, док су по четири гола постигли Дарко Ђукић и Петар Ђорђић.

У репрезентацији Северне Македоније најбољи учинак имао је Ненад Костевски са пет голова, а Цветан Кузмановски и Иван Георгиев су уписали по четири гола.

Србија је јуче у првом мечу, у оквиру јунског окупљања репрезентација савладала Северне Македонију са 29:26 (18:15).

Коментари2
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

rukometas
Steta je sto su Makedonci dosli sa nekakvim kombinovanim sastavom gde je bilo dosta mladih igraca i debitanata. Ne dopada mi se sto u nasoj reprezentaciji igraju i nekolicina stranaca a to nam bas nije potrebno.
Leskovac
Izgleda da je organizatorima i savezu lakse bilo da ne puste navijace i publliku .Umesto da pozovu iz okruznih saveza Toplickog ,Jablanickog,i ostalih okruga trenere i sportske radnike oni su" zakljucali" vrata hale. Ljudi sa juga su zeljni rukometa i zive za njega na zalost savez nema sluha i njegova je najveca krivica i odgovornost sto su pojedinci sebi dali za pravo da se postavljaju iznad svih( navijaca, sportskih radnika, trenera, i igraca). Katastrofa gospodo...

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.