Почетна / Рукомет / Репрезентација

Ђерона скратио списак за Грчку

После „повлачења” селекције Белгије, рукометаши су у три утакмице квалификација против Француске и Грчке по резултатима већ обезбедили пласман на Европско првенство, које се одржава у Мађарској и Словачкој у јануару наредне године
ФОТО: РСС

Селектор мушке рукометне репрезентације Србије Тони Ђерона објавио је данас ужи списак играча на које рачуна за преосталу утакмицу квалификација за Европско првенство 2022. године против Грчке.

На списку се налази 18 играча: Дејан Милосављев, Владимир Цупара, Милан Бомаштар, Немања Илић, Вања Илић, Мијајло Марсенић, Живан Пешић, Богдан Радивојевић, Дарко Ђукић, Петар Ђорђић, Марко Милосављевић, Немања Обрадовић, Петар Ненадић, Стеван Сретеновић, Алекса Колаковић, Стефан Додић, Немања Зеленовић и Јовица Николић.

После „повлачења” селекције Белгије, рукометаши су у три утакмице квалификација против Француске и Грчке по резултатима већ обезбедили пласман на Европско првенство, које се одржава у Мађарској и Словачкој у јануару наредне године.

Први сусрет две селекције у квалификацијама одигран у јануару у Зрењанину обележила је убедљива победа српских рукометаша 31:21, чиме се Србија нашла на челу групе с пет освојених бодова.

Последња утакмица српске селекције у циклусу квалификација за континентални шампионат против Грчке на програму је 29. априла у Атини од 14 сати.

Коментари8
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Tamburaš
A gde je Vasko Ševaljevic ili Melic. Ja čuo da su i oni prihvatili da igraju za Srbiju. Dajte ljude na spisak.
Martic
Najbolji golman f4 kupa presedeo finale na klupi
Dejan
Sta je sa Lazarom Kukicem
Abcd
Povređen
Želje
Дејан Милосављев(Г), Владимир Цупара(Г), Милан Бомаштар(Г); Богдан Радивојевић(ДК), Дарко Ђукић(ДК), Немања Илић(ЛК)(C), Вања Илић(ЛК); Мијајло Марсенић(П), Живан Пешић(П); Немања Зеленовић(ДБ), Јовица Николић(ДБ), Петар Ненадић(ЦБ), Алекса Колаковић(ЦБ), Стефан Додић(ЦБ), Немања Обрадовић(ЛБ), Петар Ђорђић(ЛБ), Стеван Сретеновић(ЛБ).
Maki
Дејан Милосављев(Г), Немања Зеленовић(ДБ), Петар Ненадић(ЦБ), Немања Обрадовић(ЛБ), Дарко Ђукић(ДК), Мијајло Марсенић(П) и Немања Илић(ЛК)(C). И Владимир Цупара(Г), Јовица Николић(ДБ), Алекса Колаковић(ЦБ), Петар Ђорђић(ЛБ), Богдан Радивојевић(ДК), Живан Пешић(П) и Вања Илић(ЛК).
Žere
D. Đukić pre Radivojevića.
mac
Dodic i Milosavljevic su vrh . Hahahaha

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.