Почетна / Рукомет / Репрезентација

Брегар: Са великим оптимизмом очекујемо мечеве са Словачком

Српкиње ће предвођене новим селектором Урошем Брегаром играти против Словачке у баражу
ФОТО: РСС

Капитен женске рукометне репрезентације Србије Катарина Крпеж-Шлезак рекла је данас да верује у пласман на Светско првенство.

- Не очекујемо лаке дуеле против Словачке, не потцењујемо никога, али без обзира на све, треба да добијемо те утакмице. Имамо добру екипу и то треба да пренесемо на терен. Морамо на терену да покажемо да смо бољи и верујемо да ће све бити какао треба. Кренули смо са припремама, све се одвија по плану и надам се да ћемо се у утакмицама показати у најбољем светлу - рекла је Крпеж-Шлезак, пренео је Рукометни савез Србије.

Српске рукометашице ће предвођене новим селектором Урошем Брегаром играти против Словачке у баражу.

- Ово је велика промена и много нам значи. Види се да је велико освежење, насмејана и позитивна лица, што је веома битно. Лично се осећам лепо, а видим и да су девојке задовољне. Имала сам прилику да радим са Урошем Брегаром и само могу пренети позитивне утиске о њему и његовом начину рада. Ово ће нам добро доћи да се вратимо на високи ниво, да играмо брзо, да играмо модерни рукомет - казала је Крпеж-Шлезак.

Урош Брегар је захвалио на поверењу.

- Веома сам задовољан са ова три дана заједничког рада. Све играчице су на високом нивоу, имају велику жељу и вољу и верујем да можемо да правимо велике и добре ствари. Истина је да имамо неких здравствених проблема, Трифуновић не путује са нама, али све остале играчице су спремне. Са великим опримизмом очекујемо ове утакмице и једва чекамо да почне - рекао је Брегар.

Председница РСС Милена Делић казала је да је оптимиста поводом новог поглавља у репрезентацији Србије.

- Крећемо у ново поглавље након неуспеха у квалификацијама за Олимпијске игре и истека четворогодишњег уговора бившег селектора. Морали смо да тражимо ново решење. Брегара познајем дуго и пратим његов рад, при првом контакту смо лако дошли до заједничког договора на обострано задовољство. Осетила сам његову жељу да прихвати вођење наше селекције. Иако млада особа, поседује велико тренерско искуство, како у раду у Криму, где је већ годинама учесник Лиге шампиона, тако и у репрезентацији Словеније. Мислим да је неко ко прати европске трендове и то ће покушати сад да примени и на нашу селекцију - казала је Делић.

Прва утакмица против Словачке играће се 17. априла у гостима, док је реванш четири дана касније у Београду.

Коментари14
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Djura Božić
A koju diplomu (škoLu) ima predsednik UO. Koliko godina radnog staža ima predsednik UO i kolika je plata predsednika UO i po kom je to koeficijentu?Molim javni odgovor od genseka kao i odgovor kada on ide u penziju po sili zakona?
Kardinal Popadic
Plata ? upsssss jao gde sad to pitanje pred Baraz ...
Gangula
Pa Branka i Šiki su potpisnici.Baš lepo....
Vodja
Novi selektor, nova energija ali dajte kapitena sa energijom.Dosta smo se naslušali izjava ovog kapitena o dobroj atmosferi kao da se radi o zabavi i da rezultati nisu bitni.Svi misle da je Andrea kapiten jer je ona Srbiji u najvećoj meri donela svetsku srebrenu medalju. Zašto ona nije kapiten, navedite ijedan razlog što ste joj oduzeli zasluge da predvodi devojke. Ja nemam ništa protiv ovog kapitena ali bi ona bila ta koja treba da inicira Andrein povratak u reprezentaciju i dobijanje kapitenske trake.Razmislite odgovorni u RSS da li sam u pravu.
role
Bravo Boki prepametni. Prosvetli nas!
Kole
Nisi u pravu
Прикажи још одговора
Objektivni
Ha, ha, ha, da se vratimo na visok nivo. Kad smo to mi bili visok nivo, sve sama zadnja mesta u grupi i ispadanja, odavno naš klub nije igrao Ligu šampiona, a na fajnal for ne pomišljamo. Dok se ne promeni sistem džaba mi menjamo trenere. Šta je Veselin Vujović uradio u Srbiji a šta u Sloveniji? Znači nešto drugo nije u redu (ne mogu rukometašice da menjaju trenere, da biraju kada će se odazvati na poziv, kada ne i td.). A Slovačka ne bi trebalo da bude problem.
Upitnik
Ko to bira kada će biti pozvan a kada neće, kažite istinu a ne samo neprovereno?
Antara
Da li spisak potpisuje Markov ili Bregar.Ko ima diplomu?
qqq
axxaxaxaxa

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.