Почетна / Рукомет / Репрезентација

Србија убедљива против Грчке

Следећи меч наша репрезентација би требало да игра 29. априла против Грчке на гостовању
ФОТО: Бета

Рукометаши Србије победили су у Зрењанину селекцију Грчке са 31:21 (15:12), у утакмици одложеног првог кола Групе 1 квалификација за Европско првенство.

Најбољи у репрезентацији Србије био је Богдан Радивојевић са осам голова, док су Лазар Кукић и Мијајло Марсенић постигли по пет голова. 

У селекцији Грчке најбољи учинак имао је Христодулос Милонас са шест голова, а Димитриос Цирас и Андреас Арапакопулос су додали по три гола.

Србија након три одиграна меча има пет бодова, док је Грчкој ово био први меч у квалификацијма за Европско првенство које ће се играти 2022. године.

Следећи меч наша репрезентација би требало да игра 29. априла против Грчке на гостовању, а Грци два дана пре тог меча играју на домаћем терену против Француске.

Коментари7
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Novi Sad
Dosta vise o Perunicicu .U ovom trenutuku on nema kavlitet da vodi reprezentaciju . Neka vodi Zvezdu pa kad osvoji prvenstvo i igra ligu sampiona da se meri sa evropskim klubovima onda neka konkurise za selektora, Ovako 18 mesto slabo … I molim vas ne unosite nemir praznim pricama i zlobnim komentarima pustite Djeronu da radi posao. Kad podvucemo crtu i ako nema rezultate zna se sta sledi "na magare pa kuci". Da je struka imala nesto kvalitetno da ponudi trenerska organizacija bi dala svoj predlog od 700 trenera ako bi je nesto pitali . Mada ih niko nista i ne pita toliki je njihov kredibilitet. Da smo imali coveka koji nesto moze da uradi ne bi dovodili stranca. Zato svaka cast za postignuto i podrska za reprezentaciju jer ispred svega treba da bude SRBIJA..
Ćoravi
Hoćemo pobedu u Grčkoj.
Dzo istina
Da je sreće kao što nije sada bi igrali na SP. U svakom slučaju svaka čast!
Sloba
Žurnal, dajte malo više prostora za rukomet.Ispratite naše rukometaše kako zaslužuju, sad kad su počeli da pružaju dobre partije i kad je došlo mnogo toga na svoje mesto. I vaš doprinos je veoma bitan.
Mladjan
Bravo
Marko
Bukeliću ti li si?
Anton
Za sve je zasluzan N.Perunicic.on je sve ove igrace napravio,istrpio uz savrsen pedagoski i metodoloski rad.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.