Почетна / Рукомет / Репрезентација

Милосављевић, Ројевић и Пејановић уз селектора Ђерону

Стручни штаб мушке рукометне репрезентације Србије, поред селектора Тонија Ђероне, чиниће Жикица Милосављевић, Борис Ројевић, Димитрије Пејановић и Предраг Рајковић, објавио је Рукометни савез Србије (РСС)
ФОТО: Приватна архива

"Биће ми задовољство да радим са стручним штабом формираним од стране Рукометног савеза Србије. Жикица Милосављевић и Борис Ројевић биће моји асистенти, Димитрије Пејановић тренер голмана, а Предраг Рајковић кондициони тренер. Од јула радимо путем онлајн конференција. Дискутујемо о играчима, активностима и корацима које је потребно направити у наредном периоду", рекао је Ђерона за сајт РСС.

Ђерона је у јуну званично промовисан на позицији селектора, а истакао је да је веома важно имати људе попут Милосављевића и Пејановића у стручном штабу.

"Они познају како функционише репрезентација, познају како дише свлачионица, имају искуства са великих такмичења, тако да ће њихово знање и искуство бити од велике користи. Жикица и Борис ће водити јуниорску репрезентацију. Тако желимо да будемо сигурни да ће главни принципи рада бити исти у свим националним селекцијама. То ће бити од користи свим тренерима и репрезентативцима без икакве сумње. Морамо обратити пажњу на младе играче, њихов рад у клубовима, а ако имају потребу у сарадњи са клубовима, Предраг ће бити ту како би спремио адекватан програм физичке припреме. Тај део рада са младим играчима је изузетно важан како бисмо остварили зацртане циљеве у будућности", закључио је Ђерона.

 

Коментари30
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

дуги
зашто нема Младена БОЈИНОВИЋА ДУГОГ иако су га звали пре свих и обећали му да ће бити један од тренера---СРАМИТЕ СЕ
Ioo
I on je zaslužio sa svojim radom i rezultatima.
jovan
Tako je Mladenu Bojinovicu je mesto u reprezentaciji. Samo sto kod Mladena nebi bilo spiskova ko treba da igra.
Прикажи још одговора
rukometni veteran
Zikica Milosavljevic i Pejanovic su pravi izbor za pomocnike selektoru a Rojevic nije bio ni rukometni igrac a kao trener iako je sa Vojvodinom nekoliko puta bio prvak u ovoj jadnoj ligi kod nas nije se usudio da sa Vojvodinom odigra bar neku medjunarodnu utakmicu i nema bas nikakvo medjunarodno iskustvo.
@trener
tacno ! svako ko misli da je “tih nekoliko titula” nista i smejurija, neka pokusa... kada je tako sve lako
Trener
Strasno kakve gluposti si ovde napisao, šta ili koji parametar te je doveo da je Žikica pravi izbor!? Što se tiče Rojevića ubedljivo najtalentovaniji trener mladje generacije , zlonameran komentar nakon “nekoliko titula”! Medjunarodnih utakmica ima u Seha ligi koliko hoces i to lepih pobeda i uglavnom tesnih poraza.
Прикажи још одговора
Po Vuku
Kojim jezikom ce da pricaju, posto ova dvojica ne znaju ni slovo od bilo kog stranog jezika?
Vuk licno
Pricace srpskim, spustice se Djerona malo nize nego li Zikica i poltron
maj nem iz kopriva
koja dvojica od obe cetvorice :-)))
Navijac
Igrači Samota su izuzetno kondiciono spremni, loginac izbor za kondicionog trenera... Hahahaah
Žeton
Najurili ga Jacim i Zucko
Poštovan
Gospodin nije u Šamotu već godinu dana, a razlog što Ratko Nikolić pokušava da ga tako predstavi, je da ispadne da nešto radi u rukometu.
Pitanje
Kako i na koji nacin ce komunikacija da se odvija s obzirom da ni jedan od njih ne zna ni slovo od nijednog stranog jezika?
Odgovor
Druže na svakih sat probaj isto, samo menjaj naslov. Djirona naučio srpski, a ceo stručni stab priča španski. Zato su izabrani, Djironin uslov je bio španski. A ne trenerski kvalitet. A imaju prevodioca za Madjarski, pošto je Nenadić rekao da će pričati samo na Madjarskom.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.