Почетна / Рукомет / Регионална лига

Тодор Јандрић: Нисам ни приметио колико је било одбрана...

Нисам ни приметио колико сам шутева зауставио, нисам знао ни да смо само два гола примили у последњих 15 минута, размишао сам како да стигнемо противника – каже чувар мреже Шапчана
ФОТО: СЕХА лига

У победи Металопластике над московским Спартаком, у четвртак увече, најјачи утисак су блистави Тодор Јандрић међу стативама и силовит финиш шабачког тима.

Поносан је и шеф струке Веселин Вуковић на игру у другом полувремену како је и сам признао после меча.

Импоновала је сигурност младог голмана који је интервенција разлудео и искусније чланове Спартакове експедиције.

Све то уливало је сигурност остатку екипе, па је Металопластика могла да рашири крила преко Кљајића и Матичића.

Свако ко се нашао на терену дао је свој допринос – скромно Тодор Јандрић почиње разговор.

Искрено, нисам ни приметио колико је било одбрана, нити сам размишљао о томе. Нисам знао ни да смо само два гола примили у последњих четврт сата утакмице. Трудио сам се да да останем концентрисан на дешавања на терену, да стигнемо резултатски заостатак који је у неком моменту био и четири гола и успели смо.

Била је то друга победа Шапчана у СЕХА лиги ове сезоне, после Мешкова пао је и Спартак у Зорки...

Испало је супер на крају. Знали смо да можемо, публика је то осетила. Тако је требало и у Москви да играмо... Победа нас је дигла, дала нам самопоуздање...

У првом полувремену, осим у првих десетак минута, имали сте много проблема, Иља Рјабов је на црти направио много проблема, нисте успевали ни да прекинете ту везу са Деревењем и Виноградовом, у нападу је такође недостајало концентрације?

Прво полувреме смо одиграли лошије, реализација нам није била добра, њихов голман је похватао неке шутеве. Нисмо могли ни да решимо пивотмена. Кад смо у другом полувремену све то мало сложили, успели смо и да прекоренемо резултат. Морам да похвалим и учинак мог колеге Бомаштара у првом полувремену што нисмо користили у нападу.

Скинули сте два седмерца, са крила уштоповали неколико пута преискусног Дмитрија Коваљова у другом полувремену?

Ишао сам на осећај, знао сам како шутира из тих ситуација и тако сам и реаговао, на седмерцу сам га „чекао”. Камо среће да овако иде на свакој утакмици. Међутим, ово је победа тима, свако је уткао део себе у ову победу , од одбране, важних голова Гојковића, Уроша Тодоровића, Алекса Кљајић и Виктор Матичић су били одлични, погађали контре, седмерце, са позиција – хвали саиграче овај рођени Новосађанин пореклом из Обровца крај Бачке Паланке.

Коментари8
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Uprava poslusaj
Samo da je trener drugi.Sa ovim samo stagnirate.Mokra Gora je za njega Barsa
Navijavc
Bravo za oba golmana, bili su odlicni.Drugo poluvreme mnogo bolje.Odbrana je bila agresivnija , samim tim je bilo i golmanu lakse da brani, a onda i Kljajicu i Maticicu da dodju do brzih golova.Mlada i perspektivna ekipa. ,ako ostanu zajedno jedan duzi period i ako se sa njima bude radilo kako treba bice to dobar tim.
Čivijaš
Odlično drugo poluvreme, sjajne odbrane i dobro vodjenje ekipe. Bravo. Hvala ŽURNALU koji jedini izveštava sa rukometnih terena.
čivija
Au što je izveštaj, nema zapisnika ni sastavA, običan reklamni tekst. Inače, svaka čast momku, samo neka trenira, trenira, trenira, biće vrhunski golman.
Maglov iz Maglaja
Bolji je bio Bomostar, zasto ne pisete o njemu? Jandric govori o zaustavljenim sutevima desnog krila.Momak je skakao iz minus nula uglova i smesna je izjava u vezi toga.Todore,Todore.
Baki
Mali samo tako nastavi !!!! Da te zdravlje posluzi bices ti odlican !!! Puno srece u nastavku karijere biraj pametno posto se vec zna da ces sledece godine negde "otperjati" ...
Stojan sa stenjike
Titula je u PA Moze Kup. Odobrevam.
Bc
Titula u Sabac,mnogo taletontovana ekipa!

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.