Почетна / Рукомет / Регионална лига

Белоруси прејаки за Динамо, Панчевци одолевали прво полувреме

Српски представници Војводина и Динамо и даље су на зачељу СЕХА лиге после 13 одиграних кола
ФОТО: seha-liga.com

Динамо (Па) – Брест Мешков 26:33 (15:17)

Панчево - Дворана: Стрелиште. Гледалаца: 1.000. Судије: Исмаил Металари и Ненад Николовски (Македонија). Седмерци: Динамо 5 (4), Брест Мешков 4 (2). Искључења: Динамо 8, Брест Мешков 10 минута. Семафор: 3:3 (5), 3:6 (9), 5:8 (13), 8:8 (15), 12:11 (22), 12:14 (25), 15:15 (28), 17:18 (33), 18:23 (39), 22:25 (44), 24:29 (55).

ДИНАМО (ПА): Жујовић 2, Пилиповић 6 (4), Радановић 1, Јелић 2, Мирковић 3, Јовановић, Петровић (2 одбране, 2 седмерца), Пралица 1, М. Павловић, Л. Павловић, Дистол 3, Баруџић 2, Славуљица, Радовановић (5 одбрана), Шапоњић 3, Димитријевић 3. Тренер: Иван Петковић.

БРЕСТ МЕШКОВ: Јашчанка 2, Маткевич 1 (5 одбрана, 1 седмерац), Јуринок 1, Потеко 2, Никуленкау 3, Навумук, Шумак, Продановић 5, Мијатовић (10 одбрана), Разгор 4 (2), Баранау 3, Селвасјук, Ђорђић 4, Куран, Шилович 8, Астрашапкин. Тренер: Сергеј Бебешко.

 

Динамо је десети пут поражен у СЕХА лиги, сада од белоруског Мешкова. Панчевци су се држали почетних 35 минута до резултата 18:20, потом су гости из Бреста serijom 3:0 дошли до пет голова предности (23:18), а потом су разлику без много муке одржали до краја, чак је и увећали.

Средином другого полувремена прилазио је Динамо три пута на -3, али више од тога није могао. Седам одбрана домаћих голмана и 15 гостујућих таман су разлика која се осликала на крају.

Tренер Панчеваца Иван Петковић после меча је рекао:

- Одиграли смо добрих 35 минута, али је њихова 6-0 одбрана на крају пресудила. Играли смо без петорице битних играча. Није то изговор, али са њима би били у могућности да одиграмо више квалитетнијих минута. Играчи су испунили моја очекивања, немам шта да им замерим.

На тренерове речи надовезао се Милан Мирковић:

- Мешков је потврдио да је тренутно бољи. Борили смо се, али то данас није било довољно. Надам се да ћемо играти још боље у надолазећим утакмицама.

Семафор 13. кола СЕХА лиге:

Татран Прешов - Вардар 22:30 (13:14)

Горење - Нексе 30:30 (13:14)

Металург - Војводина 30:26 (21:9)

Цеље - Загреб 23:30 (12:19)

Динамо (Па) - Брест Мешков 26:33 (15:17)

Коментари45
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Špo
Situacija se popravlja, Vojvodina već godinama radi dobro. Pojavilo se Pančevo koje može da parira, Metaloplastika, Partizan, Niš (nezasluženo)...
hahahaa
Kako moze ovo biti objektivno? Pa ljudi jeste li vi slepi? Nikad nije bilo gore.
Ops
Objektivno. Ali najveci problem koji ce tek eskalirati je nezasluzeno uvodjneje Nisa i priprema za proteziranje u play off-u ...
Kg/Kg
Petko objasnio.
Realni pančevac
Neverovatno koliko gneva!!! Kao da u Novom Sadu, Šapcu, Nišu,igraju samo njihova deca! Svaki klub bi voleo da mu igraju samo njegovi igrači. Kao da su igrači "Meškova" svi iz Bresta?!? Nemoj da smo smešni.Situacija je takva da kvaliteta nema dovoljno i dovode se igrači sa strane.Pa dok taj gradonačelnik nije došao,klub je bio u trećoj ligi sa tendencijom ispadanja. Ogroman je uspeh što imamo dva kluba u toj seha ligi. Naravno da ne možemo da konkurišemo sa kvalitetom u tom "krem" društvu koje igra i ligu šampiona. Kada bi bilo manje zavisti a više truda možda bi se iznedrio još neki jak rukometni centar koji bi podigao kvalitet samog rukometa,pa igrači ne bi odmah odlazili u inostranstvo. Podrška svim rukometnim radnicima u Srbiji koji rade na podizanju kvaliteta rukometa !!!
Starac
Hvala Racicu na brzom odgovoru, i ti si blizu vatri. U vladajućoj partiji si.
Od cega?
Od cega vi placate vase igrace? Od prodaje dresova? Ulaznica? Od obestecenja igraca iz proteklog perioda? Ili od para poreskih obveznika? Funkcionisete tako sto ste blizi vatri, pa cete se grejati jos malo, kada se to promeni necete postojati.
Прикажи још одговора
Lala
Koliko dusebriznika i ljubitelja Dinama na celu sa kinezom.
чајниз
лала@Ако сам ја тај споменути могу ти рећи да сам љубитељ Динама за разлику од многих који имају само интерес од клуба у својим ситним животима. Поздрав и чујемо се на крају српске лиге.
Arkan
Da stvarno ko je taj Kinez?
Прикажи још одговора
Mreno Polumenta
Kako ovaj Dimitrijevic uopste moze da igra rukomet? Najveca prevata u istoriji rukometa. Menadzer ga gurao u Partizanu, gurnuo ga u Gumersbah, cim su videli sta su dobili, stvari dosle na svoje. Evo ga sad u Pancevu, kada nemaju vise koga da prevare. To mu je klub po meri.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.