Почетна / Рукомет / Регионална лига

СЕХА лига: Очекивани порази Динама и Војводине, Срби усамљени на дну

Очекивано, шампион Европе Вардар, рутински је забележио и седму победу из исто толико мечева у Регионалном такмичењу
ФОТО: СЕХА лига
Вардар – Динамо 42:32 (20:17)
Дворана: Јане Сандански. Гледалаца: 700. Судије: Металари и Николовски (Македонија). Седмерци: Вардар 4 (3), Динамо 4 (4). Искључења: Вардар 2, Динамо 4 минута.
ВАРДАР: Стоилов, Недановсдки 4, Поповски 4, Криштопанс 4, Милић (2 одбране), Мораеш 3, Македа 3, Ђорђевски (1 одбрана), Карачић 2, Кањељас 6, Чупић 6 (3), Дибиров, Шишкарјов, Војводић 3, Марсенић 7.
ДИНАМО: Жујовић 1, Пилиповић 6 (4), Буњевчевић 4, Стојановић 2, Јелић 3, Мирковић 3, Јовановижћ 1, Петровић (3 одбране, седмерац), Л. Павловић, М. Павловић, Дистол 2, Баруџић 1, Ст. Димитрић, Радовановић, Бандука 1, Шапоњић 8.

 

Панчевци су били равноправан ривал чети Раула Гонзалеса у првих двадесетак минута меча. Стратег скопског тима је на овом мечу пружио шансу момцима са мањом минутажом, одмарајући ударне снаге.

У наставку Панчевци су у 38. минуту пришли на два разлике, али им Вардар није дозволио више. Рутински је одрађивао посао, повећавајући разлику, а Кањељас је у 55. минуту погодио за плус десет.

Репрезентњтивни пивотмен Мијајло Марсенић био је голгетерски изузетно расположен са седам погодака.

Семафор седмог кола СЕХА лиге:
Вардар – Динамо 42:32 (20:17)
Татран – Војводина 35:26 (22:11)
Среда:
19,45: Мешков – Металург
Раније одиграно:
Горење – Загреб 23:25 (14:12)
Цеље – Нексе 27:27 (12:12)
Табела: Вардар 21 бод, Татран 15, Загреб 13, Мешков (меч мање) 12, Цеље 11, Горење 10, Металург (меч мање) 6, Нексе 5, Динамо и Војводина по 3.
Коментари19
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

grom
dokle više da brukate SRBIJU
Miki
Nisam u toku, pa samo da pitam je li Barudzic objasnio? Video sam da Nadoveza i Grozdanic jesu :D
Bg/Pa
Da li vredi pricati o nekome pokazace vreme. Kada ovo mlado levo krilo bude igralo u evropi, tada ce vam biti jasno koliko vredi. A vreme ce da pokaze da sam bio u pravu.
Kiki
Pa@ naravno da se zezaju. Kao i ja. Ali sada ozbiljno, gestikulacije koje je taj Grozdanic pokazivao treneru, nakon neobjasnjivog poteza, a nakon toga i reci koje mu je uputio je zaista, zaista preterano, pa sve da se u tom trenutku na toj poziciji nalazio bas Genshajmer, pa sve i da je Kukic bio trener.To je nedopustivo drsko od strane igraca koji svakako nije sazluzio da u opste bude u Vosi, ali verovatno on sam zna na koji nacin je dosao, pa verovatno je to i razlog takvog ponasanja.Mladi Barduzic je zaista prica o kojoj nema smisla vreme trositi.
Прикажи још одговора
Kruske,jabuke,sljive
Gledam Vosu jucer i sta da se kaze. Nedostatak Kaleta, nenadoknadiv. Grozdanic sa sve vecim stomacicem.Nenad odigrao koliko je mogao. Nadoveza u prvom pol mozda i najbolji (sto je bas tragedija za ovaj tim Vose). Jovanovic nije igrao u prvom pol, Jandric na streljani, igraci Tatrana razgoropadjeni. Cagalj..jaooo, pa sta reci na onu prikaznu nemoc, bezpotrebnu grubost u odbrani.Strahinja, moguce njegova najbolja partija od pocetka sezone itd. Sve u svemu - Kukicu, kao boga te molimo, odlazi sto pre. Jedina sreca je sto tokom prenosa odnosnom TO, nije bilo tona, posto bi tada, u domacim okvirima tragedija bila jos veca.
temerin1
A Vjestica vam sedi besposlen !!!Covek odbio silne ponude,ceka Vosu.
Ns
Ekipa koju je napravio direktor a sada neuspesno vodi Kukic ( koji je konacno postao kalif umesto kalifa), igra daleko ispod renomea imena koji su u sastavu. Razloga za to je mnogo: losa selekcija i procena direktora, los trenig, losa atmosfera. Zabrinjavajuce je da Dinamo sa mnogo losijim sastavom , mnogo bolje izgleda u duelima sa Seha ligasima. Vremena ima dovoljno za promene i dopunsku selekciju u igrackom i trenerskom kadru. Mada mislim da ce kad pocne srpska liga , morati direktor malo vise da se potrudi da opravda ulozeni novac.
Прикажи још одговора
crni
Sta srpski klubovi traze u SEHA? Na svako gostovanje idu turisticki... da bi opalili po koju fotku i tagovali se. C. c. c. strasno!
Pa/Kg
Barudzic objasnio!!!

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.