Почетна / Рукомет / Регионална лига

СЕХА ЛИГА: Катастрофа Новосађана у Словенији

Српски шампион није имао никакве шансе
ФОТО: СЕХА лига

Горење – Војводина 37:20 (19:11)

ВелењеДворана: Горење. Гледалаца: 2000.

ГОРЕЊЕ: Чехте 4, Медвед 6, Хасељић 2, Тајник 2, Овничек 2, Ферлин, Вујовић, Тоскић, Дробез 3, Поточник 3, Маркотић 3, Вердинек 3, Клец, Запоншек, Тајник. Брумен 9.

ВОЈВОДИНА: Тодор, Чагаљ 2, Стојановић 2, Јелић, Надовеза 2, Јовановић 4, Ратковић, Трифковић, Станковић 2, Николић 1, Радичевић, Грозданић 6, Бојанић, Радовић 1, Јеремић.

 

Војводина није имала апсолутно никакве шансе на мечу против Горења, па је на крају претрпела још један висок пораз – 37:20.

Домаћи тим је читаво време све имао у својим рукама, док су Новосађани више били неми посматрачи, него актери овог сусрета. Већ после тридесет минута било је извесно како ће овај меч бити завршен.

Коментари47
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

HOPA - CUPA
Djuka je konačno našao model kako da se otarasi Jefte, Samo, ode FK ''Vojvodina'' na doboš.
Tap Tap
A to to znas ??? Onako bas znas :-))))
биба
Не заврших своје писаније и настављам га. Немојте људи никоме да завидите на успешности. Само, требало би поново да се нађе неко попут покојног Богдана Родића, да уложи свој новац, па би било другачије, јер оно што је свачије - није ничије. Где су сада клубови попут Црвенке, Пролетера, Сомбора, женског Железничара, Радничког, Вождовца, ОРК Београда...неки и не постоје. Где је некадашња Металопластика, женски Спартак, Сомбор, Динамо? Ко је крив томе? Пробајте да одговорите...
ja
Kriv ? Pa kriva je Vojvodina, i Jevtic
Odahnite...mozete vi bez njih
Jevtic direktor u FK Djukic potpredsednik FK
биба
Јевта ће бити директор, а Душан Влаовић, директор "Дневника" председник. Није ми јасно Срби моји да толико некоме желите зло!!! Волео бих да сви рукометни клубови имају новац за такмичење, да имају све узрасте, али да с њима раде стручњаци, а не неки башибозлуци, који везе немају. Шта ће људи, дошли на места тренера захваљтјући везама. А и ви бисте волели да водите неку екипу и мислите да имате највише знања у рукометној игри. Е, Срби моји, овде сви све знају, односно, мисле да знају више и од славног Јохансона. Каните се вашег писанија, него помозите клубовима кад тако волите рукомет! Спорт је чудно привлачан свима и сви отварају неке школице, али само да би лову узели. Нема у овом спорту среће у наредних много година (ако не нестане са сцене). Мој покојни пријатељ Прица Радишић тврдио је пр више од деценије да ће се рукомет играти у слетовима. Ја се љутио, а он био у праву! Ко све ради у рукомету и осталим спортовима, добро нам и иде. Ако Воша нестане са сцене, оде све у пропаст.
Sid
Triilee zarez??? :( :( :(
Osmeh
Sudeci po pisanju danasnjeg zurnala,srbijagas prelazi u fudbalski klub,tako da ce stanje u rk biti jos gore.Nadam se da ne sledi totalno rasulo.
Nikad vise
E to je vasa zelja ! Srbijo daleko bila od mene ! Samo da je drugom lose !

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.