Почетна / Рукомет / Регионална лига

Кукић нови тренер Војводине, Корди за сада само жеља

У новосадском суперлигашу и учеснику СЕХА лиге одлучили да за сада на клупи задрже Драгана Кукића, који је дебитовао победом против Металурга (21:19)
ФОТО: seha-liga.com

Драган Кукић водиће први тим Војводине до краја календарске године.

Управа Новосађана је рекла да ће до петка изабрати новог тренера, после разлаза са Бошком Рудићем, жеља је био Зденко Корди, али је на крају управа одлучила да тим до краја године води члан стручног штаба Драган Кукић, који је водио тим против Металурга у СЕХА лиги (21:19).

Директор клуба Дарко Јевтић је за balkan-handball.com истакао:

- После одласка тренера Рудића управа РК Војводина је истакла жељу да ново решење на клупи буде странац. Не кријемо да смо у улози тренера желели да видимо господина Зденка Кордија, који је одлични радом помогао да нашички Нексе од хрватског просека постане стандардни члан СЕХА лиге. Жеља је била обострана, али су пресудили неки технички разлози, због којих сарадња у овом тренутку није могућа. Господин Корди остаје велика жеља РК Војводина. Сматрамо да поседује људске и тренерске карактеристике које су баш по мери нашег клуба. Гледаћемо и својски се трудити да се та сарадња и оствари у будућности, али напомињем да и поред обостране жеље, она у овом тренутку није била могућа. С озбиром да је екипа ванредно добро прихватила шок терапију пред меч са Металургом, донели смо одлуку да у наредном периоду подржимо Драгана Кукића, нашег дугогодишњег тренера и члана стручног штаба, који ће водити екипу закључно са крајем године. Тада ћемо урадити пресек и проценити шта даље.

Војводину у Купу ЕХФ очекују дуели са Винтертуром, оба меча играће се у Швајцарској.

Коментари21
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Poenta
Direktor ne želi jakog trenera, jer bi pored njega bio bezličan. Zato je izbor pao na Kukića. Ipak, Kuki čestitke.
Sedi jedan djole.
Nisi naucio osnove dijelektickog materijalizma...
Za direktora je veliki Djoka
Darkiša nem'o da si ne'urozan, pa nisi malo dete da se odmah ljutiš ako ti neko uputi dobronamernu kritiku ili savet. Ja sam istog mišljenja da pomenuti igrači ne zaslužuju novac koji se ulaže u njih, pa samim tim je bolje dati priliku dečacima od 17-18 godina i onda za koju godinu očekivati nešto od njih
Прикажи још одговора
Navigacija
Evo opet pljuvacine, odlicna odluka uprave. Kukic ima sansu da do kraja sezone stabilizuje ekipu poboljsa rezultate i pokaze se u najboljem svetlu. Siguran sam da ce imati sansu da ostane trener.
Garmin
Pa nazalost dzabe ocekujes. Ovaj forum sluzi da sve sto valja bude uvaljano u blato a sto propada da se ignorise. Dakel kada Pancevo udje u seha ligu krece pluvanje po nima. Kada plastika osvoji kup pljuvanjr po nima. Kada zvezda osvoji kup pljuvanje po Perunu. Kada vojvodina menja trenera odmah pljuvanje po novom i ignorisanje prethodnog. Dakle pravilo je uvaljaj u blato sve sto je dobro jer tako si ti kralj...
Navigacija
Pa na zalost ne ocekujem...ali na temu ovog teksta nema potrebe za pljuvacinom. Covek pokrenuo ekipu dobio utakmicu, uprava donela odluku da ostane i vreme ce pokazati. A zasto ne pohvaliti nekoga ako ima smisla. Vojvodina ruku na srce priznali to mi ili ne je pet godina uzastopni sampion drzave...pa sve da imaju privilegije razne treba to odrzati tolike godine.
Прикажи још одговора
Deda
Gde vam stranac koji je bio u najavi
Da
Mila mati koja tuga!
Bivsi trener
Prihodi i rashodi da se javno saopste :-))))) Menjsmo haluuu Menjamo boju dresa

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.