Почетна / Рукомет / Прва лига

Јасмина се други пут вратила у Раднички

Јасмина је у каријери играла за Књаз Милош, Зајечар, Раднички (Кг), Јагодину, немачки Трир, освојила је две титуле првака Србије (Зајечар и Раднички) и Куп (Бекамент)
ФОТО: ЖРК Раднички 1964

Екипа Радничког 1964 је током лета довођењем четири младе и перспективне играчице попунила дефицитарне позиције у тиму, а као шлаг на торту при крају прелазног рока је долазак Јасмине Колак (32), прекаљене интернационалке која је у богатој каријери два пута боравила у Крагујевцу.

- Након веома добро одрађеног прелазног рока где су доведене младе играчице, које ће у будућности представљати битан фактор у клубу, у самом финишу смо уговорили сарадњу са Јасмином Колак, најзвучнијим појачањем овог лета. Јасмина има богато суперлигашко и интрернационално искуство, са њом сам сарађивао у неком прошлом периоду и као плод те сарадње смо донели прву титулу нашем граду у историји рукомета. Сматрам да ће нашим младим рукометашицама бити узор и вођа, како на терену, тако и ван њега. Добили смо изванредног играча, а дугорочно и тренера и рукометног радника - јасан је директор клуба Ставро Рашковић.

Јасмина је рукометом почела да се бави са 11 година, а у богатој кaријери је наступала за Књаз Милош (Бекамент), Зајечар, Раднички (Кг), Јагодину, немачки Трир. Освојила је две титуле првака Србије (Зајечар и Раднички) и Куп (Бекамент).

- На моје велико задовољство враћам се у средину где сам и почела своју професионалну каријеру. Засновала сам породицу у Крагујевцу и овај потез је логичан след, али и плод моје жеље да будем део једног тима који се ствара и који у будућности има велики потенцијал. Уједно ми је драго што ћу поново сарађивати са тимом људи са којима сам и у прошлости имала одличну „хемију“. Тренирам већ неко време са екипом, јако су младе, али истовремено жељне напретка. Надам се да ћу својим искуством допринети да вратимо крагујевачки рукомет на место које заслужује - поручила је Јасмина Колак.

Коментари15
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

U principu, kad god covek udje u sekciju RUKOMET na ovom sajtu, vidi najgore pljuvace, koji se kriju iza pseudonima. @KG vidi se da se ne razumes u rukomet uopste, ali cu da iskoristiti malo svog vremena da te poducim: - Desnog beka igraju levoruki igraci ili desnoruki sposobni da igraju na toj poziciji, koji nisu ograniceni na jednu poziciju i na jednu te istu kretnju. Mozes slobodno pogledati npr. https://www.youtube.com/watch?v=OPCGZknB6m4 , pa da vidis koju razliku devojka pravi kada igra i to u prvoj sezoni posle poradjaja. Posto vidim da poznajes za koga je devojka udata, da li je ostala bez kluba ili nije, ko su joj drugarice, ko je Stavra a ko Smudla, ne bi me cudilo ni da si joj neki kvazi prijatelj, te se ne bih se vise natezao sa tobom, jer si ocito beznadezan slucaj, koji se krije iza pseudonima i pise komentare u ponoc.
Nis
Koliko tuzan prazan i neostvaren moras da budes sa demagogiom... nekima je najvece ostvarenje u zivotu pisanje komentara i pljuvanje svega i svih... pa jedino taj Zelja i taj Radnicki rade nesto veliko u srpskom rukometu...
Antilegendini sledbenici
Šta rade, veliku iluziju možda? Imaju li komentatori pravo da iznesu svoju kritiku pozitivnih propisa kojim se uređuje oblast sporta ili nemaju?
Ilija
Mene bi bilo sramota da sam na njenom mestu!! Igrati ligu koja je malo iznad beton lige sa 32 godine je bruka. Jos nesto, stalno 'zaboravljate', igraci se ne vracaju u Radnicki, taj sampionski Radnicki vise ne postoji!
Svasta
Milane, koju ligu igra zenski Radnicki o kome je rec?? Ilija druze ti si u pravu, ali ne moze ona dalje odavde jer za to treba potrcati malo nekad, a ne vuci se kao mrcina.....
Prvo, nisi upoznat sa trenutnim stanjem ko koju ligu igra. Drugo, ona je vec postala majka pre 2 godine, zasigurno nije normalno da majka jednog malog deteta ide u Tursku da igra za saku dolara.
Прикажи још одговора
034
bravo pravi potez
osmeh
Bravo!

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.