Почетна / Рукомет / Прва лига

Милосављевић на клупи Јабуке

"Прошла сезона у Металопластици ми је била прелепа и да је било шансе да се настави, ја бих то урадио. Имао сам неких понуда из домаћих клубова, али нисам више могао. Желим да будем близу Панчева из приватних разлога"

Изгледа да Жикица Милосављевић не може без рукомета! Није поштено стигао ни да се одмори од играња, а већ је поново обуо патике. Овог пута неће истрчати на терен, већ ће стајати поред аут линије, тик уз клупу, а лопту ће заменити пиштаљком.

Некадашњи репрезентативац Југославије и најбоље десно крило света 2001. године је преузео тим Јабуке и започео ново поглавље у свету рукомета.

Изгледа ми тренерски позив негде стоји записан – рекао је Жикица Милосављевић. – Људи из Јабуке су моји другари и одлучио сам мало да им помогнем, али и да видим да ли ми иде овај посао.

Да ли сте дефинитивно окончали играчку каријеру?

Јесам, доста је било. Прошла сезона у Металопластици ми је била прелепа и да је било шансе да се настави, ја бих то урадио. Имао сам неких понуда из домаћих клубова, али нисам више могао. Желим да будем близу Панчева из приватних разлога – рекао је Жикица Милосављевић.

Коментари14
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

PetreRKa
Zikica tek treba da dobije licencu. Ovde bi morao prof Markovic da se pita... Zikica je u trecoj grupi trenera i bez strucne pomoci profe iz Nisa i njegove pomoci oko stabilizacije kluba nece to ici nikako...
Lavovi
Smenite bre tog MARKOVICA...
Zile
Zika jeste bio prvak Vojvodine 2012\2013 i sa klincima uradio sjajan posao.On nije kriv sto nema "bolju" licencu i sto nije pod zastitom Markovica.Te godine kada je pobedio u finalu sa klincima igrao je protiv decaka iz Backe Palanke koje je vodio Aleksandar Savic,inace Markovicev sticenik,a koji ovih dana kako se prica,uvodi haos medju decu u Backu Palanku,ucenujuci roditelje da im dece nece pozivati i reprezentaciju,a ukoliko zaigraju za rk Lavovi!!!
Zikica je u sezoni 2012/2013 vodio DINAMOVE KADETE i tada su postali PRVACI VOJVODINE ;)
Dinamo
Zikica je prosle sezone vodio mladje kategorije Dinama.Tacnije 96-to godiste tadasnje kadete. Bio im je trener nepunih godinu dana a postigli su sjajan uspeh postavsi prvaci super lige Vojvodine.Ja mislim da je samo ovo dovoljno reci.
Dinamo
Kadeti, nisam rekao juniori, Ove godine 2013/2014 Dinamo juniore vodio je Marko Krstic.Takodje su se Dinamovi juniori dobro pokazali. Drugi u Vojvodini...
rukometas
Cini mi se da je Vojvodina bila prva u Vojvodini u 96. godistu.
pratilac
Svaka cast momcima koji vode Jabuku. Mlada ekipa pravih entuzijasta koji vole rukomet i savrseno rezonuju kako treba raditi u sportu. Seniorska ekipa jako mlada (prosek 18 god), skoro svi iz ovog malog mesta, rade sa svim uzrasnim kategorijama, imaju svoje trenere, redovni su ucesnici liga mladjih kategorija...Gledao sam njihove utakmice. Hala je stalno puna i uvek dobra atmosfera. Potez sa Nikolom Maekovvicem je bio pun pogodak, odlicno je ukomponovao ekipu, stvorio prepoznatljiv stil igre i pobednicki mentalitet. Na Zikici je samo da svoje bogato igracko iskustvo prenese na ove mlade momke i uspeh nece izostati. Srecno Zile!!!
mix
U muski ne mogu ni nos da promole
pratilac 2
Zamisli.... Nikola, Žikica..... eh kada bi ta ekipa vodila i Dinamo. Gde bi mu kraj bio???????? E znam Tamo gde je i zenski rukometni klub u ambisu....
vv
U svakom slucaju srecno,ali zar nije smesno da takva velicina od igraca nema bolju ponudu,a da se raznoraznim Pevcima,Brkovicima i ostalim anonimusima odmah nude sampionske ekipe i reprezentativne selekcije...Sramota za savez i ostale rukometne sredine...Mada ruku na srce malo si se kasno setio za prve trenerske korake,ali ako moze Perun sto ne bi i ti...
miha
zasto kasno? kad to trener treba da pocne i do koliko moze da radi? najbolje sad njemu i perunu da damo A selekciju, nek se malo uce...

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.