Почетна / Рукомет / Прва лига

Андреа Мијаиловић оборила све рекорде - постигла 40 голова на мечу!

Лозница се такмичи у Првој лиги Центар, тренутно заузима девето место са пет победа и девет пораза, али то увек после њиховог меча остане у другом плану, јер их све засени Андреа Мијаиловић.
ФОТО: Фејсбук/Андреа Мијаиловић

Наиме, бек Лознице је најпре против Дарде постигла 27 голова од 31 колико је постигао њен тим, потом је седманаест пута затресла мрежу Јединства, да би у суботу оборила све могуће рекорде света. Андреа Мијаиловић је била стрелац невероватних четрдесет (40!) погодака на гостовању Младости. Њен тим је забележио победу 59:23. 

Коментари16
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

zet
Bravo Maradona! Samo napred, ne obracaj paznju na komentare pojedinih "strucnjaka".
staco
jos da imaju pravog trenera gde bi im bio kraj
Sin Dragan
Kakva sloga u Loznici !Osporavati neciji veliki uspeh radi licnog prezira i mrznje prema grupi ili pojedincu je svakako za moralnu osudu i iskljucenje iz sporta!
Kazanova
Dati 40 golova nije mala stvar , zato treba i drugi da pokusaju , ocigledno je ta ekipa slaba.Sto se tice loznickog rukometa tu je sve jasno- nema buducnosti .
sojka
ona ce sledece godine da dobije pravi klub zrk loznicu i pravog trenera
master couch ekipa
ZRK Loznica ne postoji.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.