Почетна / Рукомет / Еврокупови

Јагодинке добиле ривале на путу ка ЛШ: Паклено за првака Србије

Шампионке наше земље ће покушати преко пакленог пута да дођу до пласмана у Лигу шампиона
ФОТО: М. Ивановић

За разлику од Војводине која ни трећу годину заредом неће играти квалификације за Лигу шампиона и која на тај начин спречава нашу земљу да можда има представника у најјачем клупском такмичењу, Јагодинке ће се храбро борити за пласман у друштво најбољих.

Европска рукометна федерација је одлучила да наш представник игра квалификациону групу у Копривници, а противници Јагодинкама ће бити румунска Крајова, турски Муратпаша и домаћин Подравка.

Домаћин друге групе ће бити пољски Лублин, а за прво место ће се борити Битенгхајем, Салерно и Бера Бера. Квалификациони турнири су на програму 8. и 9. септембра, а само победници група ће обезбедити пласман у Лигу шампиона.

Уколико Јагодинке направе чудо и обезбеде учешће у друштво најбољих играче у Ц групи са прваком Европе Ђером, Турингеном и Кримом.

Наиса ће у Челенџ купу представљати Србију следеће сезоне, а пред жреб који је заказан за 17. јул ЕХФ је сместио нишки тим у први шешир трећег кола.

Могући противници нашех представника су Криваја, хифик, Визе, Мањаго, Гомел, Никозија, Ла Сале, Малага, Бјеловар, Анкара, Квинтус, Боден, Куманово, Маио Ада и Макаби Ришон.

Нишлијке ће први меч играти 10. новембра, а реванш седам дана касније на свом терену.

Коментари2
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Mile
Mogao bi savez da stane uz klubove koji igraju LS, ali zasto bi kad je lepo da te iste klubove muzes kako hoces. Ili bar nasa sudijska organizacija, jer se hvale da rade samo u interesu rukometa i klubova. Pa evo drage sudije i delegati, pomozite sad nasem rukometu. Ali vama je lakse da ga gurate na dno dok sebi punite dzepove.
Xaaax
Samo Boza i Legende mogu da spase rukomet

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.