Почетна / Рукомет / Еврокупови

Наиса боља од Макабија

Нишлијке све ближе пласману у наредну рунду Челенџ купа
ФОТО: ЖРК Наиса

Макаби Аразим – Наиса 23:28 (12:16)

НишДворана: „Чаир“. Гледалаца: 800. Судије: Јовчев и Јончев (Бугарска). Седмерци: Макаби 3 (2), Наиса 6 (6). Искључења: Макаби 10, Наиса 2 минута.

МАКАБИ АРАЗИМ: Плугина (14 одбрана), Грауер, Елбаз, Доренбуст 1, Кохен 5, Теплицки 1, Нимни, Грозовски, Аклер, Левинкинд 4, М. Стефановић 5, Руф, Вакрат 7 (2), Зилинскаите.

НАИСА: Карић (5 одбрана), Стањанац (11 одбрана, седмерац), Николић, Милојевић 1, Каралић, Ђоковић 9 (6), А. Стефановић 1, Радовић 4, Симић 1, Ивановић, Т. Петковић, Миличић 4, Стаменковић, Танасковић 6, Филиповић 1, Татар 1.

Играчица утакмице: Катарина Танасковић (Наиса).

Семафор: 4:3 (5), 4:6 (11), 10:13 (24), 12:17 (32), 16:21 (43), 22:24 (50), 22:26 (52).

 

Наиса је на добром путу да се пласира у следећу рунду Челенџ купа. Нишлијке су против Израелки пружиле осредњу игру.

У првом полувремену одбрана је била чврста али је начињено доста грешака. Зицере нису искористиле Милена Милојевић и Анастазија Ђоковић два.

Ипак, Наиса је на одмор отишла са +4 да би вођство повећала Сања Симић али је обновила повреду и више се није враћала на паркет.

Екипа Макабија играла је максимално борбено, одскочиле су Еден Вакрат и Осхри Кохен. На голу је веома поуздана била Рускиња Кристина Плугина.

Домаће су у неколико наврата имале вођство од пет разлике, али су начиниле више грешака, па су се Израелке примакле само на -2 после гола Марије Стефановић. Тада је тренер домаћих Јовановић узео тајм-аут, уследила су два паметна напада која су реализовале Ђоковићева и Радовићева. Последњи гол на мечу постигла је Сузана Миличић.

Још једном је испред мреже велики учинак имала Јована Страњанац, а веома зрело одиграла је Катарина Танасковић, шутирала је без промашаја. Катарина Радовић је мудро грабила игру, асистирала и погађала када је било најпотребније. Најискуснија Анастазија Ђоковић са седам метара била је непогрешива и Наиси се смеши осмина финала.

Реванш је у суботу, од 18 часова у дворани „Чаир“. 

Коментари11
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Jako
Veoma ozbiljan protivnik hahahahahahahaha Bravo Naisa. hahahahahah
dortmund
bravo Naisa . prolaz dalje je gotovo izvestan ali svaki sledeci protivnik je ozbiljniji od prethodnog ...... kolko bude kvaliteta u timi toliko ce biti i rezultata .....vise novca i dobrih igraca toliko i uspeha u Evropi......
Baltazar
Topla voda
Ja
Beli majstore
Morava
Naspram Bekamenta jeste mladja ekipa,ajde navedi mi jednu igracicu koja je mladja od 96 god.gde je samo jedna Nikolicka koja povremeno igra,Tanaskovicka vec 22 ostale 25 i vise jel to mlada ekipa.Igracice Buducnosti 96 i mladje vec dve godine igraju dakle igraju i jos jednom igraju ligu sampiona.Lepo kazes da se Djokovicka vratila kuci,njen suprug koji nije Nislija koji radi kod vojske da radi recimo u Sabac ona bi verovatno igrala u nekom drugom klubu kao sto je ranije i igrala.Djokovicka je sigurno u nasoj po kvalitetu slaboj ligi sigurno medju tri najbolja igraca.
Vardar
Zašto imaš potrebu da pišeš neistine? Đoković je bila u Turskoj pa se vratila, zašto tada nije ostala uz supruga koji je poslom vezan za NIš? Uvek morate nekog da pljunete! Naisa ima dobru , kvallitetnu ekipu koja je mlada i sa Đoković i Žarković može da bude prvak u Srbiji i daleko da dogura u Evropi!
Прикажи још одговора
ggg
Sjajni uspesi nasih ekipa u Evropi. Da,ali protiv indijanskih ekipa,iz rukometnih zemalja.Čuveni Makabi,Zavidovici, ..Bravo,osvajamo Evropu. Ali Kikindu nikako. Daj ljudi,sami sebe lazemo.
Hhh
A jesil ti ista ikad osvojio ? Curu neku ? Turnir? D kazi de nam tboje uspeke...

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.