Почетна / Рукомет / Еврокупови

Вујин и Илић одвели Кил и Веспрем на Ф4 Лиге шампиона

Немци изгубили у Барселони, док су Мађари код куће одиграли нерешено са Вардаром, али су славили у Скопљу и пласирали се међу четири најбоља тима
ФОТО: ehfcl.com

Барселона је славила у Каталонији 33:30 уз шест голова Ентрериоса и по пет Лазарова, Жалуза и Сигурдсона у реваншу четвртфинала Лиге шампиона, али су Зебре у првом мечу биле ефикасније и прошле даље.

Најефикаснији код Кила у реваншу Кањељас и Вујин са по шест голова, пет је постигао Клајн.

Веспрем је код куће једва извукао реми са Вардаром (30:30), три последња гола дело су Илића, а задњи 22 секунде пре краја, и прошао у полуфинале, а најбољи је био бивши капитен Орлова Момир Илић са девет голова, седам је дао Нађ.

За Вардар је дао пет Циндрић, по четири Душебајев и Шишкарјев, Тоскић је дао три.

 

Семафор четвртфинала Лиге шампиона:

Виве Килц (Пољ) – Фленсбург (Нем) 29:28 (14:13), први меч 28:28, Даље иде: Виве Килц

Барселона (Шпа) – Кил (Нем) 33:30 (13:14), први меч 24:29, Даље иде: Кил

Веспрем (Мађ) – Вардар (Мак) 30:30 (12:14), први меч 29:26, Даље иде: Веспрем

ПСЖ (Фра) – Загреб (Хрв) 1. мај, први меч 28:20

Коментари8
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

....
Ova dva momka su majstori svog zanata, da ne znaju ne bi bili tu gde su sad. Za reprezenataciju su davali uvek 100%. To kad ih ne ide i kad igraju lose je trenerova krivica sto drzi u igri i pusta da rade sta hoce (prvenstveno mislim na Vujina). Boze moj, nisu masine, i oni su ljudi, ne moze svaka utakmica 10 golova. Imaju porodice, svoje slobodno vreme su zrtvovali za reprezentaciju. Da im se nije igralo ostali bi oni kuci sa svojim najmilijim, ne bi se vucarali po pripremama i okupljanjima... Zbog toga treba samo da im se skine kapa i zahvali za sve sto su ugradili za reprezentaciju.
✔️
Da li su ikad odveli Srbiju negde ? Nisu. Ostanite tamo gde ste i tamo dajte 110%sebe.
✔️
Orbovicc? Vrbas, i nista vise
pionir i arena
Ako si mene pitao, tek on ne moze da nas odvede bilo gde! Toliko ,,guran,, igrac da je to degutantno!
Прикажи још одговора
Vrlja
A Peric nas odveo u tri lepe ...

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.