Почетна / Рукомет / Еврокупови

Војводина сјајна у првих 13 минута, Медведи ипак славили

Да је Зоран Николић кога су и судије тешиле на крају меча, којим случајем на плећима могао да понесе читав Чехов...
ФОТО: В. Марковић
Чеховски Медведи – Војводина 34:30 (19:14)
Дворана: Олимпијски. Гледалаца:1.000. Судије: Леандерсон и Линдрус (Финска). Седмерци: Чеховски Медведи 3 (2), Војводина 1 (1). Искљичења: Чеховски Медведи 4 минута, Војводина 0.
ЧЕХОВСКИ МЕДВЕДИ: Грамс (13 одбрана), Санталов, Коваљов 6 (2), К. Котов 2, Черноиванов 5, Андрејев 6, Пављенко, Курјетков, А. Котов 3, Осташенко 1, Скопинцев 3, Царапкин, Измаилов 2, Атрјезов 4, Фурцев, Шељестјуков 2.
ВОЈВОДИНА: Арсенић (4 одбране, седмерац), Орбовић 2, Тодоровић 2, Перовић (7 одбрана), Пралица 1 (1), Растворцев 3, Марјановић 2, Смиљанић, Ранисављевић, Јовановић 7, Николић 10, Петровић, Станковић 3, Вучковић, Гуглета.

 

Одличних уводних 13 минута меча су баш то и обећавали. Војводина добра, врло конкретно је знала да надигра дубоку одбрану Руса, одлично проналазећи окретног Николића на црти.

Момачки су се и у одбрани, у недостатку Тркуље, сналазили и састављали Растворцев и Николић. Вођство од три разлике, обећавало је, поготово што је српски шампион већ једном надиграо Баћушке у Лиги шампиона ове сезоне.

Али, од тог 13. минута ко да је нешто прекинуло нит, није више било оне течне игре из које би Новосађани долазили у шансе, одбрана је пуцала. Неколико грешака омогућило је домаћину да стигне, а у 19. минуту и први пут на утакмици поведе, голом управо виспреног Андрејева.

Налет Руса изгледао је незаустављив. Иначе променљиве форме, репрезентативни голман Грамс се разбранио, после чега је домаћин направио 7:1 и потпуно окренуо догађаје на терену у своју корист.

Семафор осмог кола Ц групе Лиге шампиона:
Чеховски Медведи – Војводина 34:30 (19:14)
Петак:
16,00: Мешков Брест – Татран Прешов
17,00: Порто – Ла Риоха
Табела: Ла Риоха (меч мање) 12 бодова, Мешков Брест (меч мање) и Порто (меч мање) по 10, Чеховски Медведи 6, Војводина 4, Татран Прешов 2.
Коментари39
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Pitalice
Pericu i Blagojevicu jel 10 golova Nikolica Cehovskim Medvedima u Ligi Sampiona jos jedna preporuka da bude rezerva rezevi Basaricu iz Spartaka !?! A da zaboravio sam vrlog strucnjaka Zeljkovica! E zato cete iz Poljske sa 0 bodova jer inzinjer odozgo meri SVE!!!
Oro
Brlji ne bi trebao ni odgovarati,ali neka.Brljavi,posto uvek sedis skoro u VIP delu,onda bi trebalo da kazes neku rec oko urlanja tvog pasenog i sve one reci koje Jovanovicu izgovara (verujem da ti vokabular nije toliko raznolik kao njegov) kao i u malo do samara na utakmici LS gde se u poslednjem trenutku iskontorlisao i ostalo je "samo" na hvatanju deteta sa otvorenom sakom za lice (KZ rep Srb clan 241). A dalje bih voleo da mi Brlja i Klisa objasne,sta imena Ranisavljevic i Jovanovic rade na zapisniku utakmice super B lige koja je odigrana sinoc u Lazarevcu izmedju Kol i Vrbasa? Kaporam da ce odg biti- treba im utakmica (i tu se apsolutno slazem) ali,koja je razlika gubiti sa 7 ili 10 bez bilo kakve sanse za pobedu dok se igra rukomet koji tvoj paseni Markovic "gura"? Bilo bi interesantno i da se neko iz Zivinica oglasi sa interesantnom pricom o cowboy Johny-u.
:-))))
A sta si hteo da nam kazes. Seti se... Seti se...
Kum od kuma
Sjajno je kada se ovde u nedostatku argumentovanih cinjenica,javljaju poltroni,mediokriteti,ulizice i ostali koji imaju te i takve epitete,te se hvataju za eventualne gramaticke greske,pravopis i slicno,a tuznije od tuznijeg je to sto su po obicaju nepismeni,neobrazovni ili eventualno,sa kupljenim dipolomama.Naravno da cemo (ce mo -u inat) pisati,i naravno da cu da iznosim relevatne i objektivne cinjenice.Ubedjivati se o tome da li neko,nekoga mrzi,na ovaj nacin,to je smesno.Ponavljam,a misli sta hoces.Licno mi je doticnog zao.
Прикажи још одговора
Air
Trkulja ostao na Aerodromu greskom Air Srbija ?!? Kako...
Ns
Bravo Milane,bravo.. Nerverovatan talenat..
Momcilo
Za dobrim konjem prasina se uvek dize.
Zoki
Ne govori o svom uspehu pred osobom koja nije uspela. Budi lose u ljudima. Zar ne sansice?
Прикажи још одговора

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.