Почетна / Одбојка / Супер лига

ОСС: У петак 31. јула одлука ко мења Визуру

Како је саопштено, састанак заинтересованих клубова ће се одржати у петак, 31. јула у 13 сати у просторијама ОСС, када ће бити одлучено који клуб ће наредне сезоне играти у Суперлиги за сениорке
ФОТО: ОСС

Такмичарска комисија Одбојкашког савеза Србије расписала је данас конкурс за попуну Суперлиге за одбојкашице следеће сезоне.

Како је саопштено, састанак заинтересованих клубова ће се одржати у петак, 31. јула у 13 сати у просторијама ОСС, када ће бити одлучено који клуб ће наредне сезоне играти у Суперлиги за сениорке.

Претходно је ОК Визура одлучио је да иступи из такмичења у сезони 2020/21 и угасио сениорски тим.

Коментари12
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Logicno
Je da to bude Spartak iz Subotice.
Jel takvu gramatiku
Kao tvoju /logicno, naucis, pises i Zurnala/.
Suboticanin
Spartak me imao sansu da ostane u ligi,bila ona 0,99 % verovatnoce to se mora uvazavati,kao proglasenje pobednika a sansu i to 51% imali su Jedinstvo i Ub.
Прикажи још одговора
Mile
Cemu konkurs kad se liga mozda nece ni igrati zbog korone. Nece taj virus ispariti na jesen, ne zezajte se ljudi, zdravlje je najbitnije!!!
NS
U zadnjih 15 godina SE konkursom popunjavaju mesta u odbojci
Bacvanin
Sta znaci konkurs,lici mi na licitaciju ko da vise.
Tako je
Od svih klubova tada, Partizan je ponudio najvise novca, uplatio na racun OSSRB i tacka. Cist racun prema svima
То Бачванине значи
Да стално пишеш коментаре о одбојци, спорту о коме баш нимало немаш појма нити је пратиш. У противном би знао да је последњих година било конкурса и конкурса за попуну разних лига за такмичења под ингеренцијом ОССрб. Ако ми не верујеш провери ево на пример како је Партизан, на пример, постао члан Суперлиге.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.