Почетна / Одбојка / Супер лига

Трансфер из Звезде у Војводину: Машуловић се преселио у Нови Сад

Шампион Србије, Војводина, у нову сезону улази јача за Немању Машуловића
ФОТО: В. Марковић

Немања Машуловић је претходне три године бранио је боје Црвене звезде, а недавно је управо у финалу плеј-офа Првенства Србије играо управо портив екипе чији ће дрес да носи у наредној сезони.

Велика ми је част и срећан сам што сам дошао у најбољи клуб у земљи. Нови Сад је град одбојке, а сви знамо какви су циљеви овог клуба и колика је одговорност када носимо дрес Војводине. Надам се да ћу се брзо уклопити у нову средину и систем рада, те да ћу оправдати указано поверење. Поред домаћих трофеја велики изазов биће и борба за Лигу шампиона, а искрено се надам да ћемо успети и на том пољу – рекао је Машуловић за званични сајт ОК Војводина.

Машуловић је у Звезду стигао из Младог Радника, а играма на Маракани заслужио је и позив селектора Николе Грбића у национални тим.

Прилику за доказивање у сениорској репрезентацији имаће већ од петка с обзиром да га је селектор уврстио међу 14 играча за други викенд Лиге нација у Отави.

Коментари9
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Obzirom
da odlaze Mehic, Vucicevic, Kujundzic i Kovacevic, a da na prijemu ostaju dosta tanki, verovatno ce posegnuti za strancima ili nasim internacionalcima. Ako to budu promasaji kao prosle godine (Fundora, Vijecki...), bice to dosta slab sastav, pa cak tanko i za Super ligu Srb, o ligi sampiona da se i ne govori. Blokerski par Masulovic-Simic sigurno najbolji u Srbiji za narednu sezonu. Busa je dobar ali ne istice se kvalitetom nesto posebno, tako da sve zajedno, nece to biti bolje, a mozda ni priblizno kao prosle sezone kad je osvojen samo jedan trofej.
Raca
Buda smesan
hahahha
Dok je Ana Avramovic na celu odbojkaskog kluba zagarantovano nema titule u obe konkurencije!
011
E tamo ce se bas usreciti!
Slaninari zapad
Dobro nam došao u Novi Sad Nemanja! Simić-Mašulović najjači par blokera u zadnjih 20 godina. Tandem iz snova
AiN
Simke kad se "obesi" o mrežu nema mu ravna. Najbolji pecaroš Srbije!
LLL
Stefan Kovacevic je izmislio odbojku za obojicu.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.