Почетна / Одбојка / Супер лига

Преокрет Војводине против Звезде, Новосађани сад на корак од титуле

Војводина НС семе дошла је на корак од одбране титуле јер је у трећој утакмици финалне серије после преокрета победила Црвену звезду и повела 2:1
ФОТО: ОК Војводина
Војводина – Црвена звезда 3:1 (22:25, 25:18, 25:20, 26:24)
Дворана: СПЦ „Војводина“. Гледалаца: 950. Судије: М. Јанковић, В. Симоновић. Резултат у серији: 2:1.
ВОЈВОДИНА: Симић 9, Вучићевић 23, Ковачевић 10, Кујунџић 2, Мехић 14, Тодоровић 1, Шкундрић (либеро), Вијецки 3, Костић, Рудић, Перић 7, Фундора, Негић (либеро), Радевић. Тренер: Синиша Гавранчић.
ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Петковић, Машуловић 10, Нејић 12, Јовановић 6, Додић 18, Д. Павловић 8, Јевтић (либеро), Мељанац 1, Петровић 2, Ђурђевић (либеро), Тадић, Синђелић, Н. Павловић, Андоновић. Тренер: Томислав Кукањац.

 

Новосађани су на свом терену поновили одличну игру из другог меча када су у Београду узвратили брејк и већ на Бањици ће имати прилику да овере трећу титулу у низу.

Изабраници Синише Гавранчића препустили су први сет гостима, али тек после велике борбе, да би потом задали три јака ударца екипи Томислава Кукањца.

Београђани су у последња три сета парирали актуелном шампиону, али су падали у тренуцима одлуке.

Коментари22
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Milos
Korektor vose, napravio razliku u seriji. Toliko
Milos
Sledeci mec dobija Vosa. Ovaj mec je bio presudan. Samo da smanje greske, malo vise. Zastita bloka i odbrana, mora bolje. I kuvane, plasirane lopte, ne smeju da padaju, nikako. Maksimalno koristiti blokere, pipe i korektora. Slobodno i opusteno. I 150 posto u mecu od pocetka. Ocekujem 3:0-3:1 za vosu. Koristiti flot servis vise i blok odbrana maximalno. Vise koristiti zonu 2, 1 i 3 u napadu, alma isto. Zona 2 da prati njihovog srednjaka na almi. A onog blokera manite, on je tanak. Servisi u 1. Ako je onaj mrsavi dizac u zoni 1, slobodno kuvajte, ne stize sigurno. A onim drugom srednjaku pokriti 5 i 1. Sa otvorenim rukama. Vise zona 5. Kada czv servira flot, primiti prstima servis. Korektoru zatvorite zonu 6, a paralelu udvojiti i stojati zona 6 na 10 metru kada su visoke lopte. 5 i 1 ulaze za kuvane, normalno. Primacima zatvoriti paralelu. Kada su visoke lopte, svakome zatvoriti paralelu. I prvih desetak poena bez gresaka na servisu. Pojacavati postepeno. I samo polako i strpljivo.
Milos
Sto si nervozan?
Miso...
A ti kako si?
Milos
Korektor, tehnicar i bloker su napravili razliku. Korektor pogotovo! Svaka im cast.
Samo pitam
Ako Vosa uzme titulu, i to sa 3 najiskusnija i najskuplja pojacanja od proslog leta na klupi, odgovornost za ocajan prelazni rok niko ne snosi??
Nema pazi, samo gazi
Bravo, Vošo! Sad u sredu da se radujemo i u beogradu!

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.