Почетна / Одбојка / Супер лига

Војводина без тренера, одлука пала на ванредној седници УО

Војводина такмичења наставља без тренера Душка Николића и кондиционог тренера Александра Петровића – стоји у саопштењу Новосађана
ФОТО: В. Марковић

Душко Николић неће више седети на клупи Војводине НС семе, а о прекиду сарадње одлучено је на седници Управног одбора клуба, која је јуче ванредно сазвана поводом низа лоших резултата на међународној и домаћој сцени, наводи се у саопштењу клуба.

Војводина такмичења наставља без Николића и кондиционог тренера Александра Петровића. До прекида сарадње дошло је споразумним договором између Управе и досадашњег шефа стручног штаба. Одбојкашки клуб Војводина захваљује се Душку Николићу и Александру Петровићу на досадашњој сарадњи и жели им пуно успеха у даљој каријери – пише у наставку саопштења.

Душко Николић је ове сезоне преузео кормило од Неџада Османкача.

На почетку је Војводина остала без Суперкупа. У квалификацијама за Лигу шампиона играла је одлично, али је стала у трећем колу када је наишла на бољи Шомон. Потом је испала у шеснаестини финала ЦЕВ Купа од немачког Хахинга. Пре два дана у првом полуфиналном сусрету Купа Србије са Црвеном звездом у Београду Новосађани су изгубили 3:1 и после тога је уследила реакција управе.

Коментари44
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

007
jedva čekam,da....pjevam u bg. rock and roll al mi ne daju..šta ćete
Joksa
Dovedite Bonica, proverenog stručnjaka i njegovog pomoćnika inžinjera Joksimovića... Da se propadne kako dolikuje!!!
Joy
Nije kriv upravni odbor, ljudi su odgovorni za finansije, uslove i sve ostalo. I to su ispostovali maximalno. Glavni krivac je sportski sektor koji je podbacio sa "pojacanjima". Stoga se pitam zasto sportski dirketor nije otisao sa pomenutim dvojcem? Iako sam misljenja da Srbija kao drzava i njen odnos prema odbojci ne moze da ima konkurentnog predstavnika u LS. Tako da je trebala da se nastavi politika kao kad se osvojio Celendz kup. Ali od toga nema nista. Niko ovde nije doneo kvalitet u odnosu na Stankovica, Pekovica i druge..
SlobaNS
Vošo vraćaj Sinišu Reljića!
Heja heja hej
'Dje Kubanac Vošo?

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.