Saopštenje ŽOK Klek o promeni trenera: Pavlović umesto Kijca

FOTO: S. Župljanin

Vladimir Perović, predsednik ŽOK Klek MD, tokom dana najavio je da će iskusni Milorad Kijac, na vlastiti predlog, da podnese ostavku na funkciju prvog trenera.

Ubrzo potom klub je poslao i zvanično saopštenje:

- Na predlog dosadašnjeg trenera, Milorada Kijca, došlo je do promene unutar kluba i na mestu glavnog trenera ubuduće će sedeti, višegodišnji trener, profesor Zoran Pavlović.

Kijac se, kako je sam rekao, poprilično i umorio i tri godine bio je na klupi tima. On će da ostane u klubu i da preuzme savetodavnu ulogu i kontrolu u struci, sa akcentom organizacije stručnog rada svih selekcija, a posebno oko angažovanja određenih profila igrača.

Nama kao rukovodstvu kluba nije preostalo ništa drugo, već da prihvatimo njegovu ideju i napravimo određene rokade, kako bi se ekipa razdrmala pred drugi deo sezone. Kijac nam je mnogo pomogao u stručnom delu, a sada će i u organizaciji i vođenju kluba – piše u saopštenju ŽOK Klek MD.

Klečanke su iz devet mečeva upisale samo jednu pobedu, nad pančevačkim Dinamom i predstoji borba za opstanak u drugom delu šampionata.

Srbija Svetski Sampion

A klub ce voditi fudbaler ,tuga-cemer-jad od sporta,najjeftinije resenje a najskuplje za tu mladu decu.Pomozi Boze.

Xxx

Sta je pesnik hteo da kaze

"Najskuplje"

Je sarkazam ili i to treba da pojasnjavam?Pametnom dovoljno.

Odbojkas

Hteo je da kaze da ce klub voditi covek koji je u zivotu trenirao samo fudbal (nikada odbojku) i zavrsio DIf i sad je odbojkaski trener (sto u Srbiji moze izgleda biti svako). Jadna ta mlada deca.

Pero

Pavlovic visegodisnji trener mladjih selekcija izuzetan covek i radan mnogo srece u misiji opstanak a sl.godine pustite njega da selektira ekipu...

Pametnom dovoljno

"Он ће да остане у клубу и да преузме саветодавну улогу и контролу у струци, са акцентом организације стручног рада свих селекција, а посебно око ангажовања одређених профила играча." Da je znao da radi sa devojkama ne bi se povlacio, a tek ne bi trebalo da kontrolise bilo koga.

PD

Dodji ti da radis?

Xl

Misko legenda...