Саопштење ЖОК Клек о промени тренера: Павловић уместо Кијца

ФОТО: С. Жупљанин

Владимир Перовић, председник ЖОК Клек МД, током дана најавио је да ће искусни Милорад Кијац, на властити предлог, да поднесе оставку на функцију првог тренера.

Убрзо потом клуб је послао и званично саопштење:

- На предлог досадашњег тренера, Милорада Кијца, дошло је до промене унутар клуба и на месту главног тренера убудуће ће седети, вишегодишњи тренер, професор Зоран Павловић.

Кијац се, како је сам рекао, поприлично и уморио и три године био је на клупи тима. Он ће да остане у клубу и да преузме саветодавну улогу и контролу у струци, са акцентом организације стручног рада свих селекција, а посебно око ангажовања одређених профила играча.

Нама као руководству клуба није преостало ништа друго, већ да прихватимо његову идеју и направимо одређене рокаде, како би се екипа раздрмала пред други део сезоне. Кијац нам је много помогао у стручном делу, а сада ће и у организацији и вођењу клуба – пише у саопштењу ЖОК Клек МД.

Клечанке су из девет мечева уписале само једну победу, над панчевачким Динамом и предстоји борба за опстанак у другом делу шампионата.

Srbija Svetski Sampion

A klub ce voditi fudbaler ,tuga-cemer-jad od sporta,najjeftinije resenje a najskuplje za tu mladu decu.Pomozi Boze.

Xxx

Sta je pesnik hteo da kaze

"Najskuplje"

Je sarkazam ili i to treba da pojasnjavam?Pametnom dovoljno.

Odbojkas

Hteo je da kaze da ce klub voditi covek koji je u zivotu trenirao samo fudbal (nikada odbojku) i zavrsio DIf i sad je odbojkaski trener (sto u Srbiji moze izgleda biti svako). Jadna ta mlada deca.

Pero

Pavlovic visegodisnji trener mladjih selekcija izuzetan covek i radan mnogo srece u misiji opstanak a sl.godine pustite njega da selektira ekipu...

Pametnom dovoljno

"Он ће да остане у клубу и да преузме саветодавну улогу и контролу у струци, са акцентом организације стручног рада свих селекција, а посебно око ангажовања одређених профила играча." Da je znao da radi sa devojkama ne bi se povlacio, a tek ne bi trebalo da kontrolise bilo koga.

PD

Dodji ti da radis?

Xl

Misko legenda...