Почетна / Одбојка / Супер лига

Драгољуб Збиљић: Добити утакмицу у „Пендику” није било лако

На челу клуба је свега девет месеци, а за тако кратко време, успео је да га сачува на врху српске одбојке, те да у организационом смислу учини помаке, на којима би новосадском спортском гиганту могли да позавиде и много европски великани
ФОТО: ОК Војводина НСС

Драгољуб Збиљић, председник компаније „Енерготехника Јужна Бачка”, своју прву спортску титулу, доживео је веома емотивно.

Ништа ново, када се зна какве су му амбиције. Велики планови и циљеви одавно су познати. Ако се по јутру дан познаје, на добром је путу да са својим сарадницима оствари све.

Готово да ниједну у такмицу ове сезоне Збиљић није пропустио, а чињеница да је био један од најватренијих навијача током финалне серије, довољно говори о жељи за успехом.

Прокоментарисао је, сада први човек ОК Војводина НСС финалну серију у којој су Новосађани савладали Нови Пазара и дошли до 15. трофеја намењеног шампиону државе.

Финале је било веома квалитетно, лепо и велико искуство и добар темељ за будућност. Показали смо још једном да смо велики када је најважније, што је мени као првом човеку клуба било изузетно битно. Добити утакмицу у „Пендику” није било лако. Сјајна атмосфера, велики притисак са свих страна, навијача и самог трофеја – рекао је Збиљић.

Комплетан текст можете да прочитате у броју Спортског журнала за 18. април. Уколико желите да се претплатите на електронско издање Журнала кликните ОВДЕ.

Коментари6
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Da......
Ako se ne varam, ove godine Vosa je u Novom Pazaru izgubila 4 utakmice. Super kup, Prvenstvena, Kup, i trecu u seriji. Zvezda je igrala samo jednu, pred punim Pendikom, i pobedila. Da.... u Pendiku igraci pokazuju mentalni sklop i kako reaguju pod pritiskom! Srecno u sledecoj sezoni....
Realno
Zvezda, po kvalitetu, nije smela da dobije ni jednu utakmicu protiv Vose. A da je Vosa izgubila u Pendiku 4 utakmice.....i da Osmankac nije ubacio Kujundzica na mesto korektora, jos bi mi gledali finale.......to su cinjenice....HEhehe 100% Srbin Hehehehe
100% Novosadjanin
I onda ta strasna zvezda naleti na Vosu i ko prodje dalje?
Ns magnet
Hvala Vam za sve sto se uradili za Vojvodinu u ovoj sezoni. Cestitke za titulu sampiona i puno srece u buducnosti
fkv klisa
dovedi Hamzagica u Vosu,da jurimo ligu sampionaDugo nemamo korektora koji je stub oslonac nase igre a ranijih godina to je bio cest slucaj.Treba nam igrac tipa Marko Ivovic,Joca Markovic,Batez koji prave po 20 poena i vise
100% Novosadjanin
Upravo to!

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.