Почетна / Одбојка / Супер лига

Новопазарци се оградили од „шачице инструисаних и медијски злоупотребљених појединаца”, а медије окривили за простаклук, манипулацију и предимензионирање!?

После скандала у Новом Пазару, кад је барем половина људи у хали седела током интонирања химне Републике Србије уз звиждуке, огласили су се домаћини
ФОТО: С. Жупљанин

Одбојкашки клуб Нови Пазар саопштио је да се ограђује од свих који појединачно или организовано злоупотребљавају спортске догађаје како би о овом граду и људима послали лошу поруку, а што је био случај на трећој утакмици финала Суперлиге против Војводине.

Спортском борбом и поштовањем противника на терену дошли смо до борбе за титулу, а уз велику подршку спортски оријентисане публике, која је водич до победе. Наши планови су дугорочни и искључиво везани за спорт, па нећемо дозволити да уместо резултата о нама говори шачица инструисаних и медијски злоупотребљених појединаца, у намери да се занемари и умањи значај наше победе над Војводином – навели су Новопазарци.

У саопштењу председника клуба Ервина Ћоровића истиче се да су спортски кораци Новог Пазара историјски важни за читаву Србију, а да је „покушај представника медија да одбојку у том граду сведу на скандалозно звиждање химни Србије потврда је да су простаклук, манипулација и предимензионирање чињеница роба која, краткорочно, има свог купца”.

Доказали смо да се одбојкашке лекције могу делити ван Београда и Новог Сада, у срцу Новог Пазара. Центар смо одбојке, фер-плеја и домаћинског односа, иако је испад неколицине залуталих појединаца на последњој утакмици главна тема многих, недобронамерних медија” – оценили су у пазарском суперлигашу.

Апелујемо на познаваоце и поштоваоце одбојке да не подлежу утицају појединаца који своје фрустрације презентују на погрешним местима, злоупотребљавају спорт, публику и читав град те све нас претварају у лаке медијске мете подложне колективној осуди – додали су Пазарци.

Четврта утакмица финалне серије плеј-офа између Новог Пазара у Војводине, у којој Новосађани воде са 2:1, на програму је у недељу од 19.30 у дворани Пендик.

Као и много пута до сада, дали смо све од себе да утакмица у Новом Пазару протекне у најбољем реду – закључили су у Одбојкашком клубу Нови Пазар.

Како је то заиста изгледало уочи почетка финалног сусрета у хали „Пендик” погледајте на снимку РТС-а.

 

Коментари22
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

kkk
e u normalnim državama to tako ne može.
lazar matić
- Dokle više ta priča o "šačici pojedinaca", koga više lažete ? Ko nije bio u hali ili na stadionu u Pazaru taj ne zna istinu. Ta "šačica" je velika većina. Sram vas bilo !
Mole
Stvarno grupica a ono 50% prisutnih.E moji Srbi koji igrate za n.p. zar nemate dovoljno snage I morala da odmah napustite salu I vasem vrlom predsedniku ili sta je vec u klubu pokazete ko ste I sta ste ako I dalje igrate za ovu ekipu bar neka znaju da ste Srbi I da necete preko himne trpeti sopstveno ponizenje.
Eco
Postujte nas da bi mi postovali Vas! Pisite kako se navijaci po celoj Srbiji ophode prema Pazaru i nasim klubovima! Mi navijamo za Pazar i protiv smo bilo koje vrste sovinizma, nacionalizma ili kako se to vec zove... Svaka cast upravi Novog Pazara i Ervinu Corovicu sto su povrh svega promovisali sport, takmicenje i Novi Pazar onako kako treba. Ono sto ti ljudi rade je za jednu veliku nagradu i ja kao neko kome je Novi Pazar iznad svega zelim da im cestitam!
Greska
Silno gresis Darko, nisu izasli iz srednjeg veka.
Darko
Prvo gostovanje Novog Pazara u BG u Humskoj, 13.08.2011, znaci prva vasa sezona u Superligi, prvo kolo; celo vreme je vasa uzrujala masa od klinaca 14-22 godine starosti vristala " 500 godina, 500 godina" nicim isprovocirana. Prisutni policajci su vas cuvali kao bele medvede. Sad hoces neko postovanje? U prvoj javnoj pojavi na tkzv. velikoj sceni ponasali ste se kao da ste izasli iz srednjeg veka. Prvi ste pokrenuli to da vas se navijaci ostalih klubova ne postuju. 7 godina kasnije nastavljate sa istim ponasanjem. Kako to da mi vas postujemo? Ili postujete ovu drzavu ili Boze mili nadjite negde gde cem vam biti lepse.
Ccccccc
(Ni postovani, ni gospodine) Corovicu (ipak sa velikim C), ta grupica o koju se KAO ogradjujes, je ista ona koja je u Lajkovcu stajala sve vreme zagrevanja, a kako je himna pocela, posedala na stolice, dok su se pojedini drzali za medjunozje. To je ista ona grupa (ni postovani, ni gospodine) Corovicu, koja ima obelezja Fenerbahcea, a ne OK Novi Pazar. I ono glavno, to je ono sto i sam znas (ni postovani, ni gospodine) Corovicu, koji su u Lajkovac stigli jer ste im vi obezbedili karte, rucak i trzili policijsku zastitu. A sad se kao ogradjujes. I onda mediji krivi? Zasto? Zato sto ce u cetvrtoj da bude isto sto se tice himne... Na zalost. I tvoju, nisi svestan koliku (ni postovani i gospodine) Corovicu!
enes np
Pa ostavi bar ime u komentaru kad u njemu vredjas jednog postenog i casnog coveka. Sto Crvena Zvezda i Partizan ne mogu da svoje "navijace" smire? Sto ih ne obuzdaju da ne prave nerede? Ne mozes masi odredjivati kako da se ponasa. Sto se tice dresova, svako moze da obuce dres koji zeli, jer dres ne odredjuje ono sto osecas. A sto se tice himne, jedino sto i ja osudjujem je zvizdanje, a to da se ne peva himna i ja podrzavam. Ustanem i odslusam, ali reci himne nikada necu pevati.
Zivota
Sjajno!

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.