Почетна / Одбојка / Супер лига

Затрић: Почиње поход на титулу

Нови Пазар у плеј-офу Суперлиге стартује са друге позиције, Раднички је био седми после регуларног дела такмичења, а у полуфинале ће се пласирати тим који оствари две победе
ФОТО: Н. Неговановић

Тренер одбојкаша Новог Пазара Хамза Затрић рекао је данас да првом четвртфиналном утакмицом плеј-офа против Радничког из Крагујевца његова екипа почиње поход на трећи овосезонски трофеј, али да се мало прибојава слављеничке атмосфере настале после освајања Купа Србије.

- Термин није идеалан, иако смо физички спремни и имамо менталну снага и вољу да докажемо да нам је место у врху српске одбојке. Сваки меч је ново доказивање, било ко да је ривал, а мотив је шампионска титула. Надам се нашој доброј игри, чија последица би требало да буде победа - рекао је Затрић.

Нови Пазар у плеј-офу Суперлиге стартује са друге позиције, Раднички је био седми после регуларног дела такмичења, а у полуфинале ће се пласирати тим који оствари две победе.

- Раднички има солидну екипу, примач Иван Главинић и коректор Немања Стевановић су добри крајњи нападачи. Са Николом Жугићем су консолидовали пријем, док средњак Никола Гоић игра одлично целе сезоне. Нису лак ривал, а сигурно желе да поправе лош утисак из дуела са нашим најбољим екипана. Биће то велики изазов за нас - оценио је Затрић.

Утакмица између Новог Пазара и Радничког играће се сутра од 18.00 у дворани Пендик, а улаз на трибине је бесплатан.

Реванш је 10. марта у Крагујевцу, док је 13. март термин за евентуалну "мајсторицу" у Новом Пазару.

Коментари17
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

nimdA
A Crvena zvezda sinoc pobedila u Novom Sadu 3:1... Lagano.
Je l?
Za koga, otkud znas? Nigde ne pise.
I u Lajkovcu
3:2 strašni Železničar.
BG
Sto da kace vesti ovde, da biste mogli da nastavite da bljujete po kolegama trenerima, igracima, sudijama, funkcionerima? Nebuloza do nebuloze u komentarima i sramota koliko kompleksa na sve strane. Treba ukinuti odbojkasku sekciju na sajtu pa kp hoce neka kupuje stampu...
Sva sreća pa ste Vi ostavili
jedan blag i neutralan komentar. Pa po Vama BG treba ukinuti da bilo ko ima ikakvo mišljenje o jednoj tako važnoj stvari kao što je odbojka.
"borrissey"je u pravu
Postovani, to sto zivite od prodaje stampanog izdanja vas nikako ne opravdava da u internet izdanju ne objavite nijednu odbojkasku vest. Poslednja je bila pre skoro deset dana, tacnije 6. marta... Evo, dodjosmo uveliko do polufinala play offa a vi nista. Malo vise azurnosti nikom nije na odmet.
Admin
Sajt Zurnala i stampano izdanje se prilicno razlikuju. Iz ostalih sportova imate mozda vise vesti i informacija, iz prosrog razloga. O odbojci ama bas niko drugi ne pise, a mi stitimo na taj nacin stampano izdanje. Ima slicnih slucajeva i u ostalim sportovima, nije odbojka po tome jedinstvena. Sto se tice urednika odbojke, ako imate bilo kakvu zamerku na njegov rad, slobodno napisite ovde. Ali, on je odgovoran iskljucivo za stampano izdanje. I to sto radi, radi odlicno.
Admine
Sta je sporno da se vest koja je odavno izasla u štampanom izdanju stavi na elektronski zurnal !?!?
Прикажи још одговора
borrissey
Odavno pocelo polufinale nacionalnog šampionata, ali šta vas iz Zurnala zabole za to. Ej, polufinale! E moji novinari...
Admin
Nema na cemu. Imate i elektronsko izdanje Zurnala, koje je identicno stampanom. A tu mozete naci arhivu brojeva naseg lista, te i sve o odbojci i ostalim sportovima i desavanjima koja nisu bila na nasoj inzernet prezentaciji. Sportski pozdrav!
Hvala na obaveštenju
Stvarno nismo znali da ima i štampano izdanje SŽ.
Прикажи још одговора
NS
sat ako bude svirala himna a oni sede
Bez problema
Redovno ne poštuju

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.