Почетна / Одбојка / Супер лига

Ирфан Хамзагић: Да ли бих волео да видим себе у дресу Србије, то не морате ни да ме питате

Ирфан Хамзагић, најкориснији играч финала Купа Србије, уверен у будуће успехе Новог Пазара
ФОТО: Н. Неговановић

На најлепши и најтежи могући начин трофејна соба Новог Пазара допуњена је још једним  пехаром, другим узастопно освојеним Купом Србије. Било је ово треће велико финале за годину дана Ирфана Хамзагића и другова и њихов трећи тријумф.

Сва три пута мера је узета одбојкашким великанима, Црвеној звезди и Војводини. Притом су само Новосађани освојили један сет, у мечу за Суперкуп.

Многи су се после сјајне прошлогодишње сезоне непријатно изненадили кад Хамзагића нису видели ни на ширем списку репрезентативаца Србије. Надате ли се позиву за следеће акције најбоље селекције?

- Они који бирају, условно речено, бирају своје играче, оне које познају или играче којима верују. Не оптерећујем се размишљањима која воде у том правцу. Да ли бих волео да видим себе у дресу Србије, то не морате ни да ме питате. Желим да будем део једне од најтрофејнијих светских селекција и саиграч момцима који играју на тако високом нивоу.

(Цео текст можете прочитати у данашњем штампаном или ПДФ издању нашег листа)

Коментари17
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Lord Ajvar
Zelimo ti to, momce!!!
Nerealno
I Čaplja je pre par sezona imao po 40ak poena po utakmici u našoj ligi pa nije bio pozvan u repku. Budimo realni, naša liga nije merilo.
Realno
Covek i sada da se skine,objasnio bi mnogima neke stvari.Tata je beton. A ovaj decko,dobar igrac i svaka mu cast na svemu.Ali ono sta trenutno imamo na korekciji jeste 2 nivoa iznad,to je realnost.Vidim u kometarima,gura se i dizac,70% uspesnost napada..A da ja vas pitam nesto...? Zasto niste imali taj prosek protiv Spartaka iz Ljiga.Svi mi,a i vi vrlo dobro znamo o cemu se radi.Kada biras koje ces utakmice da igras,a koje neces,za koju reprezentaciju onda da igras..Izdvojio bih primacku dijagonalu N.Pazara kao primer kako treba da se igra,svaka cast momci.Bez konkurencije najbolja dijagonala u drzavi..I jos nesto..Ne pljujte bre ovu Zvezdinu decu..Pre 3 meseca su ispadali iz lige,a na kraju se dokotrljase do 4og mesta i finala kupa..Malo li je? Dajte ljudi,malo realnosti samo.Najlakse je kritikovati.Liga nam je mlada,a deca lepa,vredna i pametna.Hajde da ih malo podrzavamo umesto da ih pljujemo.Sutra ce nam oni donositi medalje.Dakle,nasi su,nisu od komsije.Relax people..
Saša
Što pre te videli i dobro nam doneo.
Korektor
Imamo minimum 5-6 korektora koji zasluzuju pre njega mesto u reprezentaciji.
A šta bi
Radio kad se intonira himna
Bravo
Za komentar,ali ovo ne poštovanje himne je bruka za sport
KV
Zaboga Beogradjanine, pa zar i u Americi ne zive manjine koje igraju za tu ameriku i pevaju njihovu himnu kakva god da je?
Прикажи још одговора

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.