Почетна / Одбојка / Супер лига

Гран при: Маја Алексић и Вања Еремић најбољи у јануару

Ове године њихове екипе не знају за пораз, а они не знају за лошу партију
ФОТО: ОСС

Према оценама „Спортског журнала” и проценама специјалног жирија, састављеног од челника ОСС и представника спонзора Банке поштанске штедионице, најбоља одбојкашица и одбојкаш у јануару били су Маја Алексић (Визура) и Вања Еремић (Спартак Суботица).

Популарне „ајкулице“ су, упркос свим изазовима са којима су се суочавале у Лиги шампиона, успеле да вежу три пораза у домаћем првенству.

При том, актуелне шампионке сусреле су се и са два велика ривала – Јединством из Старе Пазове и Црвеном звездом.

У свим дуелима Алексићева је била један од кључних играча, па је поене зарадила у сва три дуела.

У коначном салду имала је 11 бодова, три више од чак шест конкуренткиња које су се нашле у ужем избору, а међу којима су биле Катарина Чанак, Јована Јовичић, Милена Рајлић...

Чињеница да је Визура сачувала и врх табеле додатна је потврда да су ласкаво признање и награда од 500 евра завршили у правим рукама.

У мушкој конкуренцији било је знатно мање неизвесно. Питање је било само ком играчу Спартака ће припасти награда.

На крају је „крунисан“ Вања Еремић, који је освојио 13 поена, испред Немање Јунгића који је сакупио девет.

Голубови су у новој години везали три победе, усталивши се на „коти два”. Суботичани су годину почели великом победом над Новим Пазаром, а онда добру форму потврдили и против Рибнице и Младог радника.

Међу најбоља три играча у јануару био је и средњак Црвене звезде Никола Павловић, који је имао осам бодова.

Коментари13
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

"Mrki" tebi je komentar smešan...
a ljubiteljima odbojke uopšte nije . Nama se smrklo zbog malverzacija i nameštanja utakmica, što je toliko očigledno , da i kladinice skinuše parove super lige , treneri počeše da podnose ostavke (verovatrno razočarani saznanjem sa se sve više igrača kladi protiv svog kluba, pa tako i odigra). Tuga jedna , pregolema!
Sramota!
U cemu najbolji...? U ligi o kojoj uopste ne izvestavate jer su vam zabranili zbog istinitih komentara! Sram vas bilo!
NS
Vanja je jedan od mnogih koje je Maric najurio iz vose. Kompletna generacija 95koja je uzela sve od kadeta do juniora godinama je oterana, ato su Eremic Milutinov, Kovacevic, Nadazdin, Bojicic, isad Radovic. kompletna postava koja bi se borila sada za titulu.
libero
Slatka je ova Maja :)
Zasluženo zbog konstantno dobre igre
Čestitam ovom mladom čoveku , iskreno ! Nadam se da će dogovore između Subotice i Stare Pazove, osujetiti Radnički , Niš, Požarevac ....Žao mi ovog LJiga što ispade naivan. Sinoćna utakmica vređa inteligenciju prosečnog gledaoca, a kamoli onog ko prati ovo što je ostalo od naše lige !! "Neko to od gore vidi sve...." ,pa se nadam da ipak nećete ni jedni ni drugi pobeći od Voše i Pazara i to u prvom kolu razigravanja.
Mrki
Smesniji komentar dugo nije objavljen!!!

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.