Почетна / Одбојка / Супер лига

ВОЈВОДИНА: Враћен део дуга Вањи Грбићу!

Нова управа Војводине НСС ушла је у ову сезону са великим амбицијама и плановима, а један од важних корака који је предузет је и коначно враћање дуга некадашњем члану клуба и прослављеном репрезентативцу Владимиру Грбићу
ФОТО: ОК Војводина

Потписан је споразум о решавању дуга, а председник Управног одбора Драгољуб Збиљић поводом овога је изјавио:

Посета Владимира Грбића је потврда нашег доброг рада, а Вања као једно од највећих имена светске одбојке заслужује поштовање клуба у ком је играо. Упутили смо му позив јер је коначно дошло до финансијске реализације обавеза Војводине према њему, која датирају још из 1993. године. Толико година је он био стрпљив. Две услуге је Вања учинио клубу, отписао је комплетну камату и једну трећину потраживања од клуба, тако да смо ми сада исплатили једну трећину, а другу ћемо до краја 2018. године. Постоји још неколико имена којима ћемо отплатити дуг, а то су Бошкан, Ћула Мештер, Васа Мијић и још неки, али то није цифра која нас забрињава – објаснио је Збиљић.

Владимир Грбић признао је да је био пријатно изненађен позивом.

Апсурду, где се две највеће одбојкаше институције, једна играчка и једна клупска, размимоилазе око неких ствари, коначно се види крај. Ја сам још увек у неверици да се ово све дешава – истакао је Грбић.

Коментари18
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Zoca
Institucija je NOVAK DJOKOVIC, a nikad to nije rekao, a za svoje rezultate je zasluzan sam. A ti si "institucijo" pored sebe imao jos pet, sest ili 11 saigraca i par trenera. I samo si ti postao institucija, a oni ispada da su bili "vodonose institucije"??????? Ne radi se to tako "institucijo"
Niko nije institucija
ni Vanja koji je i odbojkaš niti Đoković koji je teniser. Potražite značenje reči institucija.
Zoca
Sta je sledece, Institucijo... Ja najlepsi, ja nabolji, ja neodoljivi, ja najpametniji??????? Posle onog sto niko nije uspeo da prevede: JA IZLAZIM
NS
Vanju za direktora vose i nece biti lopovluka.
nemanja
Ne moze vanja nista da uradi bez para,a Zbiljic ih ima jer je gazda jednog velikog preduzeca juzna backa koja se bavi energetikom.Para nazalost busi gde burgija nece,i mi to konacno moramo da shvatimo ako nessto u sportu hocemo da uradimo.
Xl
Treba i to uspeti...nije lako.
Прикажи још одговора
....
Sta reci o Vanji Grbic? Kao igrac je zaista bio instiucija I idol mnogim mladim sportistima (ne samo odbojkasima), ali je mnogim Gafovima u medijima neverovatno mnogo narusio sliku o sebi! Da je ostao onaj Vanja, koga znamo sa odbojkaskih utakmica, bilo bi mnogo lepse nego ovako, gde me nekad bude "blam" kada vidim koga sam neverovatno gotivio!
Kiza
Sreca pa nije govorio o Nikoli, inace bi bilo "Brat institucije"... Vladimire, Vladimire
Manja
Dok je igrao, nije pricao. Zato ti je bio gotivniji
Nista novo...
Da li je moguce da Vanja Grbic za samog sebe kaze "institucija"?! Gledano na igracku karijeru, onda je odgovor DA! Ipak, mozda su novinari pogresno preneli tekst... Neshvatljivo je da neko sebe predstavi na takav nacin, koliki god narcis bio.
pera
On je VELIKI VLADIMIR.Sta je pogresio ?

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.