Почетна / Одбојка / Супер лига

Банка Поштанска штедионица спонзор одбојкашких лига Србије

Одбојкашке лиге Србије убудуће ће се звати Банка Поштанска штедионица Супер лига, Банка Поштанска штедионица Прва лига и Банка Поштанска штедионица Прва Б лига
ФОТО: ossrb.org

Одбојкашки савез Србије (ОСС) и Банка Поштанска штедионица потписали су данас уговор о сарадњи у конференцијској сали Туристичке организације Србије у Београду.

Уговор су потписали председник ОСС Зоран Гајић и председник Извршног одбора Банке Поштанска штедионица Бојан Кекић.

Одбојкашке лиге Србије убудуће ће се звати Банка Поштанска штедионица Супер лига, Банка Поштанска штедионица Прва лига и Банка Поштанска штедионица Прва Б лига.  

Поред Кекића, у делегацији Банке поштанске штедионице били су председник Скупштине те фирме Љиљана Ашковић и чланови Извршног одбора Татјана Петровић Арнерић, Игор Петковић, Андријана Милановић и Данко Павловић.

Поред Гајића, у делегацији ОСС били су генерални секретар Иван Кнежевић, први потпредседник Иван Миљковић, председник Скупштине Радослав Милић и чланови Извршног одбора Богдан Сретеновић, Богдан Мамузић и Горан Градински.

Свечаној церемонији су присуствовали и представници одбојкашких клубова, као и представници медија.

Коментари21
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Zile
Cestitam Odbojkaskom savezu na potpisanom sponzorstvu i najvecoj pomoci klubovima ikada.
Pozdrav iz Nisa
Od kada radim u odbojci nikada savez nije pomogao klubovima kao sada. Prvo je klubovima superlige ukinuo placanje godisnje takse od 100.000 dinara, zatim klubovima Prve, Prve B i Drugih liga podeljeno po 5 lopti sto je oko 45.000 dinara po klubu i sada na kraju klubovi su oslobodjeni placanja sudija i delgata u Superligi, Prvoj i Prvoj "B" ligi sto je od 150.000 do 470.000 dinara godisnje. Ovo su potezi vredni pohvale. Samo ovako nastavite!
Pa da li ti stvarno misliš
da su sada prvi put podeljene lopte klubovima? Pa to su i prethodni čelnici OSSRB činili više puta počev još od 2008. godine. Projekat „Lopte za pobede – Odbojka sutra“ Odbojkaškog saveza Srbije evo linka http://www.ossrb.org/2014-01-18-01-48-53.html. Takođe do prošle takmičarske godine sudije nisu plaćali klubovi nego sponzor lige Winerštediše osiguranje koje su takođe prethodni čelnici saveza doveli. Oslobađanje od taksi je posledica ukidanja Udruženja odbojkaških klubova prvih liga, a vreme će pokazati koliko je to dobra odluka.
?!?
Ne znam sta si hteo da kazes, ali evo izvoli, kazi kad je to Savez pomogao klubovima? Posebno kao sto je to slucaj upravo ovom akcijom.
Прикажи још одговора
Braca
Dobar potez, sto treba pozdraviti. Ali igraci i igracice se regrutuju u manjim sredinama / klubovima/ koji okupljaju talentovanu decicu, a oni ce i dalje grcati u problemima, da se izbore i opstranu. Sledeci korak mora da ide u tom smeru da bi se ojacala baza. Jacati struku u baznom radu i popravlajti opremljenost - bolji uslovi za treniranje. Ovo nece ici brzo, a u obe konkurencije situacija sa najmladjima nije ruzicasta. Svakako nije kasno, ali se mora sto pre. Ovo bi mogao da bude dobar smer, ali valja biti vredan i istrajan.
slazem se
Slazem se sa tobom ali jednu cinjenicu ne treba da zanemarimo, vecina klubova decu gleda samo kroz clanarinu, to je postao ozbiljan biznis, cast izuzecima!
Tv
Jos kad bi potpisali sa arenom ili sport klub , da prenosi neko ligu, a ne da se zakaze termin I onda otkaz zbog skupstine.....
Yyy
Dobra ideja za prenose na tv. To treba da se odradi. A prenose ne placa savez ili klub nego sponzori i tako je svukud. A sta ima ko da se buni..nije to tema. Traze se najbolji uslovi i stvar je jasna,ne ide to tako..neko ce se buniti..nema toga. Najbolji uslovi..najbolji interes za sve u lancu i to je. Jednostavno je
TV
Potpuno se slazem!
Прикажи још одговора
a VIP??
Sta cemo sa tim sto su izgubili Generalnog sponzora?? VIP je bio 10 godina! Svaka cast! Baš me zanima koje ce im biti opravdanje kad nas savez ne bude imao sponzora i da li ce uopste uspeti da nadju nekoga.
NAS savez?
da ti ga nije deda ostavio u spomenicu? Rano ste poceli da se radujete. Nemojte da se iznenadite ako se ispostavi da dolazi neki novi jos jaci sponsor. Licno se nadam i verujem da ce tako biti. Zivi bili pa videli. Stare navike su cudo.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.