Почетна / Одбојка / Супер лига

НИШЛИЈЕ МИСЛЕ НА БУДУЋНОСТ: Стигао талентовани тандем из Партизана

Знатно подмлађени, одбојкаши Ниша улазе у наредну сезону. Са одређеним закашњењем, први тренер Драган Светозаревић, започео је припреме, али како сам истиче, то неће утицати на амбиције клуба, везане за пласман у средину табеле.
ФОТО: ЦЕВ

Четворица новајлија, све сами тинејџери. Двојица су екстра таленти, до јуче првотимци Партизана, 18-годишњи Давиде Ковач и годину дана млађи Алекса Батак.

Очекујем једну занимљиву сезону. Пре свега корисну за нас млађе, који ћемо имати прилику да напредујемо уз рад са Драганом Светозаревићем и неколицином старијих играча, који су остали у екипи – рекао је Ковач.

Прошлогодишњег капитена Предрага Пржића и даље мучи повреда, па је велико питање колико ће новоизабрани генерални секретар Спортског савеза Ниша бити у стању да помогне екипи. У међувремену је капитенску траку преузео искусни Милан Стојковић.

Одиграћемо доста контролних мечева, а што се тиче сезоне, жеља је пласман у средини табеле и шанса да дођемо до полуфинала плеј-офа. Подмладили смо тим, довели неколико суперталентованих момака и желимо да уз добру игру целе екипе, промовишемо и њих – рекао је Стојковић.

Драган Светозаревић, предвиђа тешку сезону, из више разлога.

Желимо да клуб стане на чврсте ноге и да започнемо једну здраву причу у четворогодишњем циклусу. Из тог разлога, довели смо неколико младих играча, скаутирамо још неке, тако да није крај појачањима. Важно је да сачувамо статус суперлигаша, али сви мислимо да можемо и нешто више да урадимо. Замолио бих нишку публику да има стрпљења за младе играче и да им пружи подршку у сезони њиховог стасавања – рекао је Светозаревић.

ДОШЛИ - ОТИШЛИ

Поред Давидеа Ковача и Алексе Батака, који су стигли из Партизана, екипу Ниша су појачали 18-годишњи примач Димитрије Ђорђевић, као и 17-годишњи Миодраг Милосављевић из Крушевца. Из јуниорске екипе прикључени су Томислав Токић и Милан Гигић.

Клуб су напустили Давор Брчић, Александар Пејчић, као и Данило Павловић и Илија Лукић, који су се вратили у Црвену звезду.

Коментари0
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.