Почетна / Одбојка / Супер лига

Друга победа Новосађана: Војводина сад на корак од финала

Војводина НС семе повела је 2:0 у полуфиналној серији против Јединства из Старе Пазове. Новосађани су после максималне, али нимало лаке, победе у првом сусрету, сада одиграли знатно боље, али су ипак допустили противнику сет
ФОТО: ОК Војводина
Војводина НС семе – Јединство (СП) 3:1 (25:17, 25:21, 25:27, 25:14)
Хала: СПЦ Војводина. Гледалаца: 270. Судије: Г. Градински (Београд), А. Поповић (Ср. Карловци). Трајање меча: 92 минута.
ВОЈВОДИНА НС СЕМЕ: Симић 8, Станковић 5, Премовић 23, Кујунџић 15, Мехић 22, Радовић 2, Пековић (либеро), Илинчић, Надаждин, Тодоровић, Ковачевић 1, Перић. Тренер: Неџад Османкач.
ЈЕДИНСТВО: Милић 11, Пешут 8, Радишић, Јовановић 10,  Пајић 8, Рољић 12, Мајсторовић (либеро), Мадић 1, Матијашевић, Мицић 5, Паравиња, Радивојевић. Тренер: Жељко Вукелић.

 

Од почетка се видео другачији приступ изабраника Неџада Османкача него у првом сусрету, играли су агресивније и са далеко више жеље.

Ипак, после добијена прва два сета, потпуно друго лице Војводина је показала у трећем, где уз лошију игру није могла да парира гостима.

После тог пада, издигли су се и у четвртом показали потпуну доминацију на терену за победу од 3:1.

Пробудили су се Новосађани на време и у четвртом сету ништа нису препуштали случају. Демонстрирали су силу и после техничког тајм-аута (12:9) предност је била и 10 поена – 19:9.

У завршницу су „лале” ушле са плус 11, шансу су добили Ковачевић, Надаждин и Перић и посао је лагано завршен (25:14) за коначних 3:1.

Коментари8
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Gledalac iz Spens-a
Zasluzena pobeda Vojvodine. Pazpva nedovoljno borbena i nedovoljno spremna za ozbiljniji poduhvat koji se zove bar jedna pobeda u seriji. Sudjenje odlicno.
Brm!
Grado ne hvali toliko suđenje, ružno je!
Trovac
Videcemo ih u Pazovi
Sremac
Polako braca....mrzne pred zoru...
Aloha
Rutinski!
???
Sta je, sad nema trovaca s komentarima? Vodi Vosa 2:0 pa vam nije zanimljivo? Bravo za Osmankaca i momke, idemo do titule!
???
Najpre da sacekamo taj neuspeh pa cemo da vidimo...
Bravo
Bravo za momke Vose, koje niko ne osporava, a koliko je Osmankac kvalitetan trener, videce se u finalu. Nadam se da krivicu za neuspeh, nece prebacivati na igrace, kao u Novom Pazaru.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.