Почетна / Одбојка / Супер лига

ШАМПИОН (ОПЕТ) У ПЕНДИКУ: Звезда и Пазар у полуфиналу

Победама у Нишу и Крагујевцу, Нови Пазар и Црвена звезда за 26. март заказали почетак полуфиналне серије
ФОТО: С. Жупљанин

НИШ – НОВИ ПАЗАР 0:3 (23:25, 19:25, 20:25)

Дворана: „Чаир”. Гледалаца: 250. Судије: Д. Рогић, П. Баланџић (обојица из Београда). Трајање меча: 68 минута.

НИШ: Пејчић, Јовић 6, Павловић 9, Стојковић 7, Пржић 11, Мијалковић 6, Костадиновић, Лукић, Ракић, Рајковић, Илић. Тренер: Драган Светозаревић.

НОВИ ПАЗАР: Ристић 9, Даца 5, Шормаз 1, Божовић 7, Радосављевић 9, Хамзагић 12, Зуковић, Бекрић, Хас. Затрић, Хам. Затрић, Симић 1. Није играо: Лопар. Тренер: Саша Стефановић.

РАДНИЧКИ КГ - ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 0:3 (11:25, 19:25, 15:25)

Дворана: „Језеро”. Гледалаца: 150. Судије: Ђ. Зеленовић, С. Ковачевић (обојица из Краљева). Трајање меча: 65 минута.

РАДНИЧКИ КГ: Гоић 4, Вуловић 13, Стоковић 1, Чедић 8, Опачић 2, Крстић 2, Пантовић, Жугић, Срећковић. Нису играли: Матић, Протић, Пантелић (либ 2). Тренер: Предраг Срећковић.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Самарџић 7, Машуловић 7, Милутиновић 3, Нејић 8, Благојевић 16, Вељовић 4, Јевтић, Мунћан 1. Нису играли: Шкрбић, Петровић, Гмитровић, Штавлић. Тренер: Драган Кобиљски.

 

Лако, убедљиво, после само 65 минута игре, одбојкаши Црвене звезде савладали су Раднички у Крагујевцу и изборили пласман у полуфинале плеј-офа. Меч у „Језеру” није оправдао очекивања малобројне публике, која је очекивала нешто јачи отпор својих љубимаца.

Без либера Пантелића, шкрипало је на пријему, али су основни проблеми у игри домаћих били недостатак мотивације и много грешака (12 у нападу, 10 са сервиса и 10 на пријему).

Звезда је одиграла добро, иако још једном без Душана Стојсављевића, који лечи повређени скочни зглоб и који ће вероватно бити спреман за полуфиналну серију плеј-офа.

Примачки тандем НејићСамарџић добро је одрадио посао у „Језеру”, али је највећи терет у нападу, пао на плећа све бољег Благојевића. Вељовић, Машуловић и Јевтић имали су запажене роле, а Милутиновића је од трећег сета заменио Мунћан.

ПЛЕЈ-ОФ (М)

Коментари8
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Volley
Ako bude igrao kaliten Zvezde i veliki odbojkaski mag Nikola Muncan,dobija Zvezda
Majstor Rale
Muki, ti li si?
enes np
Bravo momci, idemo ka duploj kruni..
I??? Jedna lasta ne cini prolece...Enes, hvala ti, samo si potvrdio sve sto je prethodno napisano. Niko od tebe nije trazio da pravdas sebe i druge, jasno je svima nama da pazarci dobro pazare, gospodski pozdrav.
enes np
Pre svega odbojku sam trenirao jako dugo do pivrede kolena koja me je odvojila od godpodskog sporta. Ako gkedamo sa sportske strane tradicija ne mora da garantuje trofeje, i ako imamo dobar tim i iole sanse se za titulu ne vidim razlog da je i ne osvojimo. A sto se tice situacije van terena mogu ti reci samo jedno, himna nije obavezna u protokolu i nje nije bilo i nece je biti, sve ostale simbole drzave Srbije postujemo i postovacemo. A himnu koja me diskriminise kao pripadnika naroda i vere koja nije srpska i pravoslavna necu pevati, mada je mogu kulturno ispostovati ako se zadedim pri intoniranju iste kao svake druge.
Прикажи још одговора

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.