Почетна / Одбојка / Супер лига

Јединство разбило Динамо за први трофеј Купа Србије (ВИДЕО)

Спремиле су се ове године одбојкашице Јединства да мењају историју! Екипа Јова Цаковића, нови је шампион Купа Србије, пошто је у финалу његовог 51. издања, савладала панчевачки Динамо
ФОТО: В. Марковић
Јединство – Динамо 3:0 (25:14, 25:21, 25:20)
Хала: Парк. Гледалаца: 1.000. Судије: И. Миљковић (Београд), А. Петровић (Ужице). Трајање меча: 69 минута.
ЈЕДИНСТВО: Јакић 15, Мрдак 11, Антанасијевић 3, Олуић 12, Вулин 4, Сакраџија 11, Петров (либеро), Вујновић, Каличанин, Радишић, Шкорић, Ђукановић. Тренер: Јово Цаковић.
ДИНАМО: Ашћерић 2, Лазић 7, Симић 2, Коцић 5, Спремо 4, Медаревић, Ђурђевић (либеро), Ћук, Стојковић 3, Марковић 10, Јовановић, Владисављев. Тренер: Александар Владисављев.

 

Навикле су се Сремице на титуле шампиона, па су, после трофеја у Супер Купу, уз своје име додале и наслов првака Купа.

Пред својом публиком, у пуној дворани Парк у Старој Пазови, изабранице Јова Цаковића пружиле су још једну сјајну одбојкашку представу, показавши да су коначно сазреле за велика дела.

Ни мотивисани панчевачки Динамо, није могао да се супротстави силним Сремицама, које су тријумфовале после три сета, освојивши први трофеј Купа, у историји клуба.

Није било треће среће за Панчевке у финалу, али из табора Александра Владисављева, нису крили задовољство што су се после седам година, уопште нашли на финалном турниру.

Нина Јакић МВП финала Купа

Најбољом играчицом Финалног турнира 51. Купа Србије, проглашена је Нина Јакић, средњи блокер Јединства из Старе Пазове.

Без грешке у нападу, Јакићева је одиграла финални дуел, а све је додатно зачинила са два блока и пет ас сервиса.

Нисам очекивала ово признање, јер има доста добрих играчица у тиму и доста нас носи екипу. Пресрећна сам, остварили смо велики успех на значајном такмичењу. Бориле смо се стварно, одиграле смо добру утакмицу. Припремиле смо се одлично и зато смо победиле – скромна је Јакићева.

Коментари15
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

zivojin vracaric
sve cestitke na osvojenom Kupu i ulaska u istoriju OK Jedinstva a nadam se da je ovo tek pocetak vizionara i trenera Jova Cakovica
cizumam
Dok je para bice i vizije...
Miroslav
Pozdrav za Ziku
Bivsi reprezentativac
Zaslužena pobeda Jedinstva.Nijedna utakmica nije donela neizvesnost.Sam turnir je lepo organizovan,medijski propraćen.Ali budimo realni u Srbiji trenutno nema nijedna igračica koju ja vidim da bi u narednom periodu mogla da zaigra za seniorsku reprezentaciju Srbije.
..djuka
Veliki uspeh za Dinamo, tri cetiri igračice od 18 godina igraju u ekipi. Jedinstvo iskusnija ekipa mnogo, duže zajedno.
Misa
Za tri- cetiri sezone, od malene ekipe sa periferije, do pobednika Kupa Srbije. Cestitke devojkama na dominaciji na terenu a Staroj Pazovi - G-dinu Mamuzicu na odlicno odabranom strucnom stabu. Vizuri i Zvezdi ostaje da se secaju dobrih starih vremena i eventualno da se zale na sudije!!
snezana
Zasto ne cestitate od srca, nego sada pomogao ovaj, onaj. Jovo je car i vodi fenomenalno ekipu. Nije vazno odakle , bitno je da je uspesan trener. Cestitke Jovu i nema sada ostetio Vizuru. Bilo proslo, kup otisao u Pazovu. Ceo prihod od ulaznica ide u humanitarne svrhe za pomoc decaku i neka se decak vrati zdravo posle transplantacije .
odbojkas
Sjajan trener, strucan u svom rad, posebno isticem treninge snage i kondicije. Cestitam!

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.