Почетна / Одбојка / Супер лига

Јовица Цветковић на клупи Визуре, Вања Грбић саветник

Зоран Радојичић, председник Визуре, именовао нови стручни штаб 24 сата по одласку старог
ФОТО: fivb.org

Врло брзо се стишала „кошава” на Тошином бунару. Визуру су у среду напустили први тренер Драгутин Балтић, асистенти Ненад Михајловић и Раде Дачовић, скаут Мирко Радисављевић и кондициони тренер Јован Петровић, а од четвртка Ајкулице имају нове кормиларе.

Јовица Цветковић, Александар Петровић, Иван Крговић и Брана Јованов, управљаће шампионским бродом.

– Брзо смо постигли договор, ситуација нас је натерала на то – каже Зоран Радојичић, председник Визуре. – И овај некоректан потез наших, сада већ бивших тренера, који су напустили клуб само неколико дана пред почетак завршног турнира Купа у Старој Пазови...

Открио нам је Зоран Радојичић још једну ексклузивну вест:

Владимир Вања Грбић ће појачати стручни штаб у спортском делу целе приче. Биће нека врста саветника. Учинићемо све да већ од финалног турнира Купа у Старој Пазови наступимо у најјачем саставу – додаје Радојичић.

Коментари10
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Moral
Na danasnji dan je pozvan bivsi statisticar na kojeg je taj covek sa slike da se vrati a koji je dao otkaz pre dva dana??sta bi upravo...???auuuuu
Pitanje
Zasto je odbojkasicama ekipe 013 iz Panceva zabranjeno da idu na utakmice Superligasa Dinama??? Sta novom skautu Vizure znaci pojam "kurbla za namestanje mreze"? Sta isti ima da kaze u vezi hvatanja voleja na treninzima odbojkasica Dinama pre nekoliko godina? Za pocetak...
Joco čemu se nadaš?
Dragojlo Terzić, Zoran Kovačić, Saša Nedeljković, Zorica Lazić, Dejan Brđović, Željko Šćepanović, Branislav Moro, Darko Zakoč, Slobodan Radivojević, Željko Tanasković, Ivan Steljić, Nenad Mihajlović, Dragutin Baltić. Za poslednjih pet godina (kalendarskih - februar 2012. trener Brđović do februara 2017. trener Cvetković) smenjeno 10 (slovima: deset trenera).
Zahvaljujem
Prof. Dr. Nešića sam zaboravio i on nije 11. nego 15. na ovom spisku.
11
I Goran Nesic
Gledalac
Odbojkom se igraju oni koji imaju novaca to je postalo jasno
Niko
Samo me zanima da li su Cvetkovic i Krgovic mogli jos nekoga da uguraju u strucni stab. A igranka traje samo tri dana.. " proslavljeni trener " Ivan Krgovic moze samo da ih nauci da se svadjaju i divljaju na utakmici kad gube.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.