Почетна / Одбојка / Супер лига

Срем потврдио долазак техничара, коректора и либера

Шеф стручног штаба Мирјана Мусулин каже да почетак припремног периода тече по плану
ФОТО: З. Лазаревић

Попут већине суперлигашких екипа, одбојкашице Срема завршавају прву недељу припрема за наредну сезону.

На терен ће изаћи у измењеном саставу, а поред Тијане Јовановић и Миње Драшковић чији је долазак потврђен раније, боје Срема од октобра браниће и Драгана Стевановић, репрезентативка Босне и Херцеговине, Ана Сарић, коректор, као и Љубица Дапчевић, либеро.

Шеф стручног штаба Мирјана Мусулин каже да почетак припремног периода тече по плану:

- Засад је све у реду. Екипа још увек није комплетирана, надам се да ће у скоријем периоду бити формирана.

Кад је реч о терцету који ће од наредне такмичарске године носити дрес Срема, искусни тренер је јасан:

- То су играчи који немају много суперлигашког искуства, али свакако да верујемо у њихов квалитет и надамо се да ће, уз иначе младу екипу, и оне да стасају. Кад тим скројите генерацијски, може да изгледа прилично лепо. Имамо играчице које су прошле године играле Суперлигу и мислим да ће бити довољна потпора новим девојкама да и оне дођу на тај ниво да фино функционишу у највишем рангу такмичења.

Одбојкашице тренирају у Сремској Митровици, а постоји могућност да један део припрема одраде и на планини:

- Митровица испуњава све услове за добар тренинг. Постоје индиције да ћемо можда отићи на Јахорину, али ћемо још да видимо и потврдимо период који нам највише одговара. Свакако, планирали смо и тренинг утакмице, али то ће се искристалисати после треће недеље припрема – закључила је Мусулин.

Драгана Стевановић (18), техничар, досад је играла за Партизан, Црно-беле 011 и Дунав. Још увек се није прикључила новом тиму зато што се са репрезентацијом Босне и Херцеговине спрема за квалификације за Европско првенство.

Ана Сарић (21) дошла је из Новог Сада, каријеру је почела у Зрењанину, наставила је у Клеку, потом Спартаку из Суботице.

Љубица Дапчевић (26) била је део Волеј Старса минуле сезоне, прве странице одбојкашке биографије исписала је у Зрењанину, носила је дрес Клека, Багљаша 023 и Врања.

Коментари8
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Miro
Samo Napred! Uz Gaju nema zime, on će da te zbrine! Srem tvoj te ceka, pokaži im iz daleka! Ako ti je mrsko Miro sto te u Kini neko “dir’o” ti se Miro kuci vrati pa nek Kina pati! I na kraju Miro lepa nek ne brinu iz odbojkaškog sveta! Nisi mala, imaš znanje…a za dusmane jedna briga manje! Njih ce uvek biti! Jer kad imaš uspeh, imaš znanje, ko može na crtu da ti stane! Miro sve najbolje ti želim!
Auuu
Srem se sprema za ispadanje????
@"Družebrižniku"
Da nećete možda da napadnete titulu?
Druzebriznika
nikad dosta ccc... Vreme ce pokazati delijo
Koliko ih ima
Zar Musulin nije u Kini?
@hi
Ipak pitaj!!
@Hi
Kog Gaju? Ako mislis na predsednika OSS, kakve on veze ima?
Прикажи још одговора

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.