Почетна / Одбојка / Супер лига

Танасковић оптужио Кнежевића: Генсек ОСС злоупотребљава положај

Бивши прослављени репрезентативац Југославије оптужио је Кнежевића да је учествовао у довођењу талентованих играчица у oдбојкашки клуб ТЕНТ
ФОТО: Танјуг

Почасни председник Одбојкашког клуба Партизан Жељко Танасковић, оценио је данас да генерални секретар Одбојкашког савеза Србије Иван Кнежевић злоупотребљава службени положај.

- Ми смо 26. маја послали званичан допис ОСС да тражимо састанак како бисмо изнели одређене проблеме и дали предлоге и инструкције како бисмо унапредили такмичење. Тражили смо да тај састанак остане у нашој одбојкашкој кући. Тако сам васпитаван и то је била наша идеја. Ми нисмо добили одговор, све наше замерке односе се на рад генералног секретара Ивана Кнежевића. Он је показао непрофесионалност, да нам не одговори - казао је Танасковић на конференцији за медије ОК Партизан.

Бивши прослављени репрезентативац Југославије оптужио је Кнежевића да је учествовао у довођењу талентованих играчица у oдбојкашки клуб ТЕНТ.

- Сматрамо да неко ко је професионалац у савезу мора да комуницира са клубовима, да саслуша наше идеје, да их филтрира и пренесе Зорану Гајићу, председнику ОС С. Очигледно да генерални секретар мисли да је свемоћан и злоупотребљава своју улогу приликом довођена играчица у ОК ТЕНТ. Преко 15 талентованих девојчица дошло је у ТЕНТ и то нас наводи да се нешто ту чудно дешава. Родитељи нам кажу да су им у ТЕНТ обећали да ће бити у репрезентацији. У преговорима учествује Иван Кнежевић и злоупотребљава своју функцију. Манипулише се децом и прича им се да је ТЕНТ једино решење - истакао је Танасковић.

Почасни председник ОК Партизан наводи и да постоје бројни проблеми у организацији такмичења и систему ОС С који су на штету клубова.

Одбојкашки клуб Партизан данас је потписао спонзорство са компанијом „Ефбет“, која ће бити генерални спонзор клуба, па ће у нареднне три сезоне црно-бели наступати као Партизан Ефбет.

Коментари58
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Svi vi strucnjaci
Koji napadate Zubu ste bili u misijoj rupi dok je u zvezdi bio boricic. To je bio korleone. Da je neko pisnuo, ne da nebi video reprezentaciju nego bi mu zabranio na utakmice da dolazi a klub bi mu ugasio..
Dzigi
Jeftinim trikovima podilazi nezadovoljnim roditeljima a kojih nije malo, i koji u svojoj deci vide novu boskovic. I eto, samo im zuba zasmeto da ne uzmu milione. Dzigi..provaljen si..
Bratija
Zaratili!
Pero
A koliko si ti devojčica doveo, dovodiš iz milogorštine samo zato što im je tata neki faktor u policiji a devojčice iz Srbije i njihovi roditelji nemaju kovertirane pošiljke..
Блок 45
Људи, зашто немате образа(односи се на оне увлакаче), и не признате да је услов за, репрезентацију, одлазак у ТЕНТ, као што је раније био одлазак у Јединство из СП док је Јово био селектор. О титули првака ТЕНТ-а пре две године, 12 кола пре краја првенства је за последицу имало гашење најуспешнијег клуба у последњих 10 година и клуба који је дао највише репрезентативка у том периоду,ВИЗУРЕ Зокија Радојичића... Ово је почетак распада наше женске одбојке и ако се нешто хитно не промени, престане са, разним везама и везицама, намештаљкама и "дођем ти - дођеш ми", доћи чемо до стања у коме је сад налази мишка одбојка, односно времена где је тешко оболела са најцрњим проценама. ПОСЛЕДЊИ ЈЕ МОМЕНАТ ДА СЕ НШЗО ПРОМЕНИ НА БОЉЕ И ПОШТЕНИЈЕ... .

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.