Почетна / Одбојка / Супер лига

Чак 18 играча и играчица се опростило од Звездиног дреса

Црвена звезда се захвалила онима који су напустили клуб са Маракане по завршетку такмичарске године
ФОТО: ОК Црвена звезда

Велике промене очекују се у саставу тимова из Љутице Богдана идуће сезоне. Пре него што се комплетирају екипе које ће бранити црвено-беле боје од октобра, Звезда се захвалила играчима који су означили крај сарадње са клубом.

Одбојкашице су у витрине трофејне сале вратиле пехар намењен освајачу Купа и прваку Србије. Спој младости и искуства био је рецепт Црвене звезде на путу ка дуплој круни, а играчице које остају имаће шансу да пренесу научено од Бојане Дрче, капитена и техничара, Тијане Милојевић, либера, Миле Ђорђевић, капитена и организатора игре, Милице Милуновић, примача сервиса, Јелене Делић, средњег блокера, Дајане Бошковић и Ање Ашоње, коректора и Кристине Станковић, либера.

Одбојкаши су партијама на високом нивоу чували лидерску позицију у домаћем шампионату, али су стали у полуфиналу плеј-офа и Купа Србије. Наредне такмичарске године чланови екипе неће бити Предраг Јевтић, либеро који је 263 пута обукао Звездин дрес у протеклих осам година, Чедомир Станковић, средњи блокер, Милош Арсеноски, техничар, Никола Мељанац, коректор, Бењамин Даца и Милош Милић, средњи блокери, Милош Поповић, организатор игре, Марко Миленковић, либеро, Андреј Ристић и Лука Тадић, примачи сервиса.

Коментари16
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Mora
Menadzer da dovede Canak I da joj se da plata 3000 evra
Bob
Skakić ima 40000. Ništa tu čudno više nije :D
Sta kazes?!??!
3 000 evra??? Ko joj je menadzer? Je l' to onaj sto u isto vreme obavlja i bitnu funkciju u klubu?
zorge
OK CZ je dobila veliki novac od "strica po babine linije", dovesce strane repezentativce, a ostalo je raspustila.
Koliko
znam od igraca dosli su Marinovic na primacu i Polomac na srednjaku a odlaskom cele postave mnogo se izgubilo a mnogi igraci su vec nasli angaxzane i bice tesko dovesti kvalitetne igrace. Uprava nije brzo reagovala a igraci su druge ponude brzo prihvatili i sad je CZ u problemu.. Domacih kvalitetnih igraca nema a dobrog stranca za sitne pare ne mozes da dovedes... Tako da bice zanimljivo videti resenja. Mada nisam optimista.
NGD
Ne znam.. za njega sam čuo isto. Za druge strance ne znam ništa, nagađam.. čini mi se da dva stranca mogu da budu na terenu i čuo sam isto da se ukrajinci ove sezone po Evropi računaju kao domaći, ali nisam siguran... Ne znam da li je to kod nas slučaj.. Skakić čim igra za reprezentaciju je domaći iako je poreklom iz BiH, tako da možda ima prostora..
1, 2, 3, 4, 5
Da se nisi malo zabrojao sa strancima? Ili je Toukteh dobio nas pasos... Baba mu je iz Gornje Murtenice.
Прикажи још одговора
Pojedinac
Jel samo meni upada u oci da ekipa koja je bila prva regularni deo sezone, ne ostavi nijednog igraca za sledecu sezonu?
Srećom
Ostavili su Žakića, on im stvarno mnogo znači.
Delija
Mora da je legla lova iz bankomata, da bi se doveo kvalitet igrača za titulu,kao što je to u RK.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.