Почетна / Одбојка / Супер лига

Појачања у Спартаку, стигао терцет: Од Вучићеве до Матићеве

Сара Вучићевић, Татјана Матић и Кристина Станковић на северу Бачке
ФОТО: Н. Стантић

После завршене сезоне у женском одбојкашком клубу Спартак настављају да раде без предаха.

Док стручни штаб и девојке тренирају у Хали спортова, до паузе, управа ради на заокруживању тима који ће 1. авугста почети са припремама за нову сезону.

На север Бачке стигле су три нове играчице, Сара Вучићевић, средњи блокер, са Уба, у коме је играла прошле сезоне, из Црвене звезде, на позицији либера, Кристина Станковић.

Трећа Голубица је Татјана Матић, која је већ успешно носила дрес Спартака, а потом је имала изузетан низ у Мађарској, обогаћен титулама и наградама.

Матићева игра на позицији примача сервиса и долази из Капошвара.

Коментари19
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Sose
Slatko se nasmejah.... sa ovim igracicama biti prvi... neko je ovde lud... 100% lud.
Realno
Pojačanja Spartak, su odlična, ali nije realno sa tri pojačanja i ostatkom iz prošle godine da budeš prvi... Realno, da udju u 4 bio uspeh... Ako dovedu korektora i iskusnog tehničara možda mogu do finala...
Овог пута
Спартак је баш погодио са довођењем играчица. Ако доведу и једног искуснијег техничара да буде ту уз ког би "расла" талентована Бајић, уз правилан рад, могу бити откровење првенства....
Dečko
Probaj da dišeš duboko i da se opustiš. Ova pojačanja nisu ni za šesto mesto, živi bili pa videli.
Baš jesi
Tomas Mor... I komentar svakog utopiste....
Прикажи још одговора
Stefa
Zašto Kurtagić i Uzelac nisu u timu do 21 godine?
Na šta ovo liči?
Pusti to brt, kakav je ono "stručni" štab?
na oporavku su
obe....
Прикажи још одговора
Sz
Mora nova hala u Subotici!
Borko
Hoce li u zvezdi ostati iko.posle dajane boskovic,bojane drce,mile djordjevic,jelene delic,milice milunovic,tijane milojevic,ode i kristina stankovic.
Sosa
Lazarević se nekom već nudi.... ha ha ha... taj neko razmišljs..... Taj neko dovodi čuda od igrača, a trenutno kao svi odoše. Odoše oni na koje se ne računs.
Bas
Vec se zna da dolazi Cirovic. A Vrcelj po rodbinskim vezama mora biti drugi dizac
Прикажи још одговора

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.