Почетна / Одбојка / Супер лига

СУПЕРЛИГАШКИ ФЛЕШ: Андриј Тупчи стигао у Пожаревац, Младен Бојовић за јачу Рибницу

Млади радник ангажовао прво појачање, искусни коректор четврти пут у Краљеву
ФОТО: ОК Млади радник

Управа Младог радника, финалисте Купа Србије предано ради на склапању играчког мозаика за наредну сезону.

Прво па.. странац је стигао у табор екипе из Пожаревца, Андриј Тупчи, 35-годишњи коректор из Украјине.

У сезони 2019/20, искусни Тупчи провео је у Новом Пазару а током каријере носио је дресове украјинског Черкасија, Југре Самотлора (Русија), француског Оранжа, турских екипа Афјон Беледија, Јеопарк Куле, Бешикташа... али и Ал Ахлија, а у Србију је стигао из Саудијске Арабије (клуба Ал Тараија).

Како наводе челници суперлигаша из Пожаревца, у потрази су за дизачем и примачем, а током следеће седмице  следе и разговори са играчима који су под уговором али и са онима којима је истекао.

Бојовић за јачу Рибницу

Младен Бојовић, сјајни 36-годишњи коректор, у сезони 2022/23, извесно је, поново ће носити дрес краљевачке Рибнице, и то по четврти пут (2006. до 2008, 2010/11, 2013/14).

Доскорашња ударна игла Младог радника, најбољи поентер Суперлиге, променио је табор, али како је и раније истицао а по повратку у Србију, жеља му је да остане у земљи.

Бојовић је био мотор екипе из Пожаревца, био је у топ три нај поентера (378), а нема сумње, да ће и у наредној такмичарској години, бити прва виолина популарних Мускетара...ж

Осим у Рибници и Младом раднку, Бојовић је „дужио“ дрес Црвене звезде, а богата инострана каријера највише се везује за Француску (Комбре, Туркоан, Оранж, Лил, Нанси, Авињон), обрео се и у Румунији (Констанца) и грчком Аполону...

Коментари12
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Ivanjicanin
Vratiti Ivanjicu na mapu
Sz
Treba ukljuciti jos gradova u Srbiji da bi omasovili odbojku,vratiti neke gradove na odbojkasku mapu Srbije!
Ja
Igrači poput Radišića i Todorovića najzad dočekali da budu nosioci igre u svojim ekipama...
U metu
Na veliku zalost, napisali ste pravu i tuznu istinu.
Trofej bez realne vrednosti
Dižemo u zvezde zrele igrače. Ljudi, shvatite da će nam odbojka načisto propasti jer se šansa daje veteranima a ne mladima. Za mlade ovde izgleda nema mesta. Pa naša odbojka traje decenijama u svetskim okvirima zato jer se u ligi davala šansa mladima koji su potom odlazili u inostrane klubove gde su se nadograđivalii. Od toga se odstupilo u poslednjih pet godina. Pojavili se "biznismeni" koji daju neki novac da bi osvajali trofeje i fotografisali se, ... Postali glavni u svojim komunama, a time zatvorili vrata mladim igračima. I onda sebe nazivaju uspešnima, ostvaruju lične privilegije, a odbojka tone sve dublje.... To je realnost, nažalost... A nešto ne vidim ni da se najodgovorniji potresaju zbog svega.
NS
Ti bi mogao da naučiš prvo da čitaš. Čovek je rekao da liga nije ličila ni na šta do pre tri godine, šta tu nije jasno? A to što ti pričaš ima više od decenije. Ajde kad si tako pametan, ko je i gde otišao od naših igrača poslednjih pet godina?
Zivota
1. Da je liga licila na nesto svi oni ne bi otisli onako mladi 2. Posle generacije '93. tesko da je bio neki igrac i za nasu super ligu a kamo li da ide u neki ozbiljan klub 3. Ako neki mladi igrac nema jos uvek kvalitet za Super ligu, ne vidim da ih je nesto puna Prva liga gde bi malo skupljaji iskustvo, nego i tamo dominiraju "veterani" Ajd' sad ti nama navedi neko mlado ime Srpske odbojke koje zasluzuje da igra, i koje ce stvarno da pravi razliku?
Прикажи још одговора
Kataklizma
Kakav penzionerski dom u Ribnici... A i u Požarevcu se slavi "pojačanje" od 35 leta... Strašno....

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.