Почетна / Одбојка / Супер лига

Звезда довела примача сервиса Скакића, тражи и средњег блокера

Црвена звезда иза себе има добру полусезону коју је завршила на првом месту у Суперлиги
ФОТО: С. Сандић/Инстаграм С. Скакић

Престонички клуб са припремама за наставак такмичења започео је трећег јануара, али Игор Жакић, тренер црвено-белих, истиче да не тече све по плану:

- Стање је променљиво. Почели смо да тренирамо скоро комплетни, недостајало нам је само три играча. Следећег дана остали смо на петоро људи па смо радили отежано, придодали смо момке из јуниорског погона. Играчи су нам се прикључивали један по један уз медицинску пратњу и тестове. Сви су у доста добром физичком стању, али није то ни близу онога што би требало да буде. Они раде полако, импровизујемо.

Звезда се појачала. Црвено-белу дрес задужио је примач сервиса Стефан Скакић:

- Стефан нам се придружио, а уз њега тражимо још средњег блокера јер смо у бројчаном дефициту. Имамо само три средњака и то уме да буде напорно за њих на тренингу. Чекамо да се отвори нека могућност што се тиче домаћих играча или ако је у питању странац који ће направити велику разлику. То је све на далеком штапу још увек, не постоји ништа конкретно – подвукао је Жакић.

Коментари20
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Одбојкаш
@Грешиш Не грешим ништа,Скале је тамо играо а делом седео на клупи..Једноставно некад се деси да је конкуренција у том тренутку боља,па онда ти будеш бољи од њих па играш.Деси се некад и да те тренер баш не мирише.Ало дечко има 23 год а ви причате протраћио ахахаха.Мали је екстра талентован,скочан,кад побољша свој рацио у игри све ће бити ок.Не можемо сви бити синови из успешних одбојкашких породица па да им буду неке мане у Скалетовим годинама опроштене.Дечко се још развија као играч,Игор ће га нашпановати.
Rebus
Koji Igor, ti to njega već stavio na spisak?
Radi
podsecanja... Decko je bio deo ekipe Partizana kada je okupljena ekipa talentovanih klinaca 10tak clanova kadetske reprezentacije (1997-2000) Srbije: Busa, Polomac, Perisic, Zugic, Pantelic, Batak, Skakic,...Ekipu Partizana "trenirao" Vasovic i ajde sto je ispao iz lige i losim radom rasterao igrace, nego je mnoge upropastio. Par igraca je nekako nastavilo napredak ostali ili nazadovali ili cak i prestali da igraju odbojku. Tako se nestrucnim i losim radim unistavaju talentivani igraci!
Bas
tako! NEZNALICA!
Čekaj Radi ti hoćeš
Da kažeš da Predsedništvo OSS nema pojma kada je za trenera ženske juniorske reprezentacije Srbije je postavilo Vladimira Vasovića.
Mikas
Sve stručnjaci do stručnjaka svi vrsni poznavaoci odbojke, komentari suvišni, svi se prave pametni, gledajte svoja posla, a mladi nek se sami dokazuju kao i Sakić, vreme će pokazati da li vredi koliko vredi!
To
znaci da manje od 10% trenera ima potrebno znanje i bas tako mislim! Sport je ozbiljna multidisciplinarna nauka i veruj mi takvih strucnjaka koji stvaraju od mladih talenata dobre igrace, skoro da nema! Stvaranje talenta se svelo na situaciju slucaja! Ako bude bude... A neki i to kad se slucaj pojavi ne znaju to da prepoznaju i jos cesce talenat upropaste ili oteraju. O selekciji po guranju i vezi ne bi ni pricao....to je jos veci problem.
@skakic
Pa ti majstore kao strucnjak lepo zasuci rukave pa napravi nekog novog skakica posto znas u cemu je problem. Pas koji laje ne ujeda
Прикажи још одговора
Одбојкаш
Шта је изгубио???22 има год ако не грешим.Отишао у Чешку где је лига јача од наше као прво а као друго дечко је велики таленат и радник.Често у томе претерује јер је гладан напретка.Кад га крене све како треба неће га нико зауставити.
G r e s i s
Ima 23 godine. Kad ides u inostranstvo tako mlad, onda ides da bi igrao jer se samo tako mozes razviti u pravog. Ali kad odes i sedis na klupi, onda dolazi do stagnacije. Sam talenat ne znaci nista ako se ne razvija na pravi nacin.
Steta
Ovaj momak je bas talentovan bio,zasto je otisao u Cesku i izgubio mozda kljucnih par sezona i sansu da postane ozbiljan igrac
Talenat
je 2%... 98% je veliki rad, pravilan trening i napredak. Talenat te izdvaja do kadeta a posle toga je samo rad i trening. Tu je mozda par momaka kod kojih se vidi napredak... Koji imaju srecu da su radili na sebi, ostali mali ili nikakav napredak! Nazalost...
Ni prvi ni poslednji
Slušao je svog menadžera i pogrešio. Kao i većina što pogreši.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.