Почетна / Одбојка / Супер лига

Драма у полуфиналу Купа: Партизан и Млади радник за трофеј, оба тима прошла на поен количник!

Партизан је први финалиста Купа Србије, у борби за трофеј црно-бели ће одмерити снаге са бољим из другог полуфнала, Црвена звезда – Млади радник
ФОТО: С. Сандић

Војводина је славила у другом мечу полуфинала Купа Србије рптоив Партизана са 3:0 (25:20, 25:22, 35:33), али је пласман у велико финале изборио Партизан.

И то на поен количник! Новосађани су пред својим навијачима испунили први услов после убедљиво пораза у Београду, славили су после три сета, али им то није било довољно.

У првом мечу у Београду Партизан је славио убедљвији тријумф – 3:0 (25:22, 27:25, 25:15). Финалисту је дакле одлучио поен количник, црно-бели су у првом мечу имали 1,241, Лале су у реваншу стигле тек до 1,133.

Екипа Слободана Бошкана имала је право да се нада финалу после прва два сета, кад је надокнадила део минуса из Београда, било им је потребно да у трећем периоду славе са 25:18 или убедљивије... Ипак, био је то превелики залогај за актуелног првака.

Радослав Парапунов је био најефикаснији у Војводини са 17 поена, Немања Чубрило је додао 15, док су по 13 уписали Стеван Симић и Давид Мехић.

У тиму Партизана најбољи су били су Нејтан Делгајдис и Лазар Маринковић са по 13 поена, док је Милутин Нејић утакмицу завршио са десет.

Одбојкаши Младог радника пласирали су се у финале Купа Србије, пошто су елиминисали Црвену звезду захваљујући бољем поен количнику.

Млади Радник је вечерас у Београду, у другом мечу полуфинала, победио Звезду са 3:1, по сетовима 25:22, 30:28, 27:29 и 25:18.

У првом мечу, одиграном у Пожаревцу, славила је Црвена звезда такође са 3:1, али је по сетовима било 26:24, 25:23, 23:25, 25:22.

Најефикаснији у редовима Младог радника био је Младен Бојовић са 32 поена, док су Вања Еремић и Алекса Поломац уписали по 16. На другој страни, истакао се Никола Мељанац са 30 поена.

Коментари19
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Jadni Zakic Igor
Izgubi dobijeno.Kada cete prestati da ga gurate.Decko vecito zamalo.1/2 maksimum
....
O cemu govoris!? Zakic je uspeo da izgubi nemoguce!!! Pobedili u Pozarevcu a izgubili kod kuce. Dalje... ne bi bio nikakav rezultat za Zvezdu igrare finala kupa. Nekoliko igraca Zvezde ima osvojen kup, Ceda je bio kapiten Vojvodine kada je osvojila titulu. Ne znaci da bi Zvezda pobedila u finalu Partizan, cak mi se cini da bi izgubila. Zvezda je na osnovu protivnika (uz duzno postovanje Pozarevljanima ipak nisu na nivou Zvezde, Partizana, Vojvodine, Radnickog pa cak ni Subotice) i na osnovu rezultata iz prve polufinalne utakmice morala da igra finale za sta je NAJODGOVORNIJI PRECENEJI NA OSNOVU NICEGA IGOR ZAKIC!!!
Sport
je proces i nije posteno da se ocekuje od Zakica rezultat odmah i sad. Realno CZ nije bas najbolje radila poslednjih godina sa muskim pogonima i to se ne moze popraviti sa dovodjenjem dva prosecna igraca i sa Meljancem koji je individualno radio na kondiciji i nadogradio sebe. Potrebno je vise vremena i poteza uprave.
Jadni Zakic
Toliko forsiran,i na kraju nista nece biti.Izgubi dobijeno.Vecito zamalo,samo 1/2 svega.Zivi bili pa videli.
007
Taj treći je lažni 007 koji koristi baš možda osmica a sad crn beli grad sutra neki treći nadimak a pravi 007 je sve rekao u prva dva komentara. Tako kad vas sve preslišamo i ove i sledećih sezona očekujem da ne komentarišete već da počnete da učte o odbojci
Realno
za budzet koji ima ovo je vec neuspesna sezona za Vojvodinu. Superkup osvojen protiv nejake Ribnice, LS kao pusti snovi, ispadanje iz Kupa Srb, promasaj sa Migelom i uopste sa stavom tima, neizvesnost u nasoj ligi i vec nedopustiv broj poraza... Ako ekipa zavisi od mladog neafirmisanog bugarskog korektora i vremesnog ceha onda to sve govori.
Crno beli grad
007 kad nije bitno pa što 3 komentara hahahahahaha pojede se čovek od muke a ovamo nije bitno
TGV da reaguje
Nema stvarno ovo smisla dok ne dodje Ceh odose svi trofeji niz vodu

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.