Почетна / Одбојка / Супер лига

Владисављев још годину дана тренер Звезде

Потврда је стигла од Николе Росића, генералног директора трофејног клуба из Љутице Богдана
ФОТО: В. Марковић

Управа ОК Црвене звезде ради пуном паром. После именовања Игора Жакића, за новог тренера мушког тима (заменио Томислава Кукањца), са Маракане стижу нове вести. Александар Владисављев, досадашњи тренер одбојкашица, остаје на кормилу још годину дана.

Потврда тога стигла је од Николе Росића, генералног директора трофејног клуба из Љутице Богдана:

- Тачно је да смо договорили сарадњу са Александром Владисављевим и велико нам је задовољство. Он је доказани стручњак, дугогодишњи је тренер и у женској репрезентацији Србије, асистент селектора Зорана Терзића. Исто важи и за мушки тим, за Игора Жакића, који је уз Слободана Бобу Ковача са сениорима Србије. Проверени људи, квалитетни људи, који знају да препознају потенцијал тимова и ту се нећемо много мешати – каже Росић.

Добар шлагворт је дао генерални директор, а везано за уговоре играча и играчица и реновирање тимова:

- У мушком тиму још никога нисмо ангажовали, нити потписивали, продужавали уговоре. Истичу двојици средњих блокера Синђелићу и Станковићу, либеру Предрагу Јевтићу... Има ту још момака али видећемо, о том потом. У женској екипи имамо блокера Сару Вучићевић, треба нам још један. Такође, и једна играчица на позицији примача сервиса. Помиње се већ једно име, али за сада не бих о томе – оградио се Росић, који ће у наредним данима заједно са сарадницима али и стручним штабом да дефинише и конкретизује ангажмане.

Тренер одбојкашица Звезде званично продужио уговор

Као што смо и најавили, тренер одбојкашица Црвене звезде Александар Владисављев продужио је данас уговор са клубом, уз присуство новог генералног директора Николе Росића.

- После разговора које смо обавили направљен је договор, јасна намера. Након неколико година које смо провели у тешким условима, покушавали да направимо што бољи резултат, нико није задовољан четвртим местом и не може позитивно да се оцени, али смо када је у питању женски клуб успели смо да останемо при врху. Било је проблема, али је доласком нових људи, новог Управног одбора, нове енергије, постигнут договор да сви заједно покренемо црвено-белу машинерију која је показала колико може да буде моћна. Да вратимо Звезду на врх, у борбу за трофеје, да ојачамо у свим сегментима, а велику пажњу посветимо млађим категоријама. Фабриковање квалитетних играчица за Звезду и зрепрезентацију - рекао је Владисављев после потписивања уговора у трофејној сали клуба.

- Морамо да имамо стрпљења да би све дошло на своје место. Ово су велики задаци, али ако будемо тим, ако пружимо максимум, можемо да кренемо ка врху. Сигуран сам и чврсто уверен да ће Звезда вратити стари сјај, и да ћемо се ускоро радовати новим квалитетним играчицама и црвено-белим титулама - додао је.

Владисављев ради и као помоћни тренер селектора Зорана Терзића у женској репрезентацији Србије.

Као члан стручног штаба има бројне трофеје, попут златне медаље на Светском првенству и две европске титуле.

Самостално је водио репрезентацију Србије на Светском Купу у Јапану 2019. године.

Коментари18
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

odbojkaski veteran
Vladisavljev je i dosada imao mnogo sansi ali nije ih opravdao ,ni u Zvezdi ni u reprezentaciji.Nije realno od njega ocekivati da ce se promeniti odnosno da ce se usavrsavati.
Pa
Probaj
Kako da ne
Da, da.. On je bas zasluzan za tu zlatnu medalju. Podneti zahtev da mu se digne spomenik na Terazijama, ako moze za zivota.
Прикажи још одговора
Prica se
da ce upraznjena mesta popuniti igracice tenta i lajkovca
Lale
Pa dosta je svih ovih godina to vazilo za Crvenu Zvezdu
Bravo za upravu
Aleksandar Saša Vladisavljev je odličan trener i još bolji stručnjak! Pun pogodak uprave kluba
Molim Vas
Ako bi moglo objasnjenje -"odlican trener i jos bolji strucnjak". Unapred se zahvaljujem.
365
Šteta, ni naredne sezone Zvezda neće ništa uraditi u ženskoj konkurenciji..
Ako
dovedu ova dva pojacanja srednjaka i primaca sve je moguce. Tent i želja ce biti oslabljeni
Pa da
"Sамостално је водио репрезентацију Србије на Светском Купу у Јапану 2019. године." ..i rekao, svi imate sansu i dobicete je podjednako A onda ispalo drukcije, pao pod uticaj..bio svoj, ali ok Moral i data rec, sta bese to...
@ necija mama
Mama, mama džavolčiću jedan
Znam
Ne gura on sto zeli nego sto se ne razume
Прикажи још одговора

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.